Nieuws

Mèn-Wèl-Bèlle

Zin in een spontaan gesprek met een vreemde? Dat kan tijdens de Mèn-Wèl-Bèlle Callcenter tour door Tilburg

Het Mèn-Wèl-Bèlle Callcenter gaat op tour door Tilburg. Het enige callcenter waarmee je ‘wèl wil bèlle’ strijkt op 12 juni neer op bijzondere locaties in de stad: van West tot Westpoint. Want wat is er leuker dan een spontaan gesprek met een vreemde? Eerder schreven wij ook al over hetzelfde initiatief, dat toen plaatsvond in maart.

Maar hoe werkt het dan? Simpel: op 12 juni is het mèn-wèl-bèlle callcenter geopend voor al jouw gesprekken. Je kunt gebruik maken van dit callcenter tussen 14:00 uur en 22:00 uur. Nadat je het nummer (085-208-5744) gedraaid hebt word je via een keuzemenu doorverbonden met een van de fantastische medewerkers van het Mèn-wèl-bèlle callcenter.

Met wie kan je bellen?

Krakers Tilburg selecteert een groep (on)bekende Tilburgers waar jij op 12 juni mee kunt bellen. Deze fantastische callcenter medewerkers zitten verspreid over bijzondere plekken door heel Tilburg. Denk aan: ‘Chefke’ vanuit de keuken van Café Berlijn, Kees Bril vanuit zijn huis (kleinste huis van Tilburg) of een Brandweerman aan ‘t werk.

“Iedereen die belt, heeft keuze uit verschillende onderwerpen waarover ze met de callcentermedewerker praten. Dat varieert van het Koningshuis tot rokjesdag. Zo kletst senior Jelly Sok met iemand over de lengte van een rok. “Je kuiten komen het mooiste uit als je een rok kiest, die net over de knie valt”, vertelt ze de beller. “Ik ben een ervaren gebruikster van rokken.”
Brabants Dagblad over Mèn-wèl-bèlle callcenter #1

De Krakers

Dit programma is onderdeel van Krakers Tilburg. Krakers zijn jonge Tilburgers met ongehoorde ideeën, idiote fascinaties en belachelijke energie. Ze kraken het Theater De Nieuwe Vorst en vullen allen hoeken, kieren, kelders en zalen met ongehoorde thema’s, disciplines en denkrichtingen. De gezichten achter de Krakers zijn Bregt van Deursen en Lotte van Oudheusden. Met heel veel liefde voor ‘het gesprek’ en nieuwe ontmoetingen zitten deze twee theatermakers (in spe) niet graag stil.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website.