Nieuws

aspergemenu
Let op! Dit artikel is al 288 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zin in het witte goud? Cookaholics kookt dit weekend driegangen aspergemenu voor thuis!

Het aspergeseizoen is weer begonnen. Tijd om het witte goud dan ook weer te proeven. Ben jij geen kei in het klaarmaken van asperges? Cookaholics helpt je uit de brand. Dit weekend serveren ze namelijk een driegangen aspergemenu voor thuis.

En dat menu ziet er heerlijk uit. Zo geniet je vooraf van een rijkelijk gevulde aspergesoep en is het hoofdgerecht een traditioneel aspergegerecht met krieltjes, botersaus, groene kruiden & gekookt ei. Als dessert staat er een fantastische mousse van chocolade met een ganache van witte chocolade, aardbeien en merengue op het menu. Dit driegangen aspergemenu kost slechts €19,95 en is online te bestellen.

Je kunt er ook nog een flesje wijn en tulpen bij bestellen. Zo heb je direct een mooie tafelaankleding of bosje bloemen die je af kunt gooien bij de familie om te laten weten dat je aan ze denkt.

Je kunt je bestelling op vrijdag 10 april en/of zaterdag 11 april ophalen bij Doloris in Tilburg. Bij vragen kun je een WhatsApp berichtje sturen naar 06-83410721. Wil je jouw aspergemenu liever thuis laten bezorgen? Dat kan tegen een betaling van €7,50 extra.

Heerlijke asperges uit Cromvoirt

Door van dit menu te genieten, steun je niet alleen Cookaholics, maar ook de lokale aspergeboer Verhoeven uit Cromvoirt. De medewerkers van Cookaholics bieden deze aspergeboer letterlijk de helpende hand. De asperges die jij eet als je dit menu gaat bestellen, zijn namelijk door het personeel van de cateraar zelf gestoken, schoongemaakt, geschild en bereid.

Aspergeboer Verhoeven zit door de coronacrisis zonder medewerkers om de asperges te steken. Aangezien veel medewerkers van Cookaholics thuis zitten, zijn zij de boer gaan helpen met het steken van de asperges. Met dit initiatief haalden ze onlangs zelfs de landelijke televisie.

Ook het bosje tulpen dat je bij je bestelling kunt bijbestellen werkt volgens hetzelfde principe als hierboven omschreven. Om een lokale tulpenboer te helpen, heeft Cookaholics 6.000 tulpen van de boer ingekocht. Zo derven de inkomsten van de lokale producent niet en heeft Cookaholics een leuk extraatje om haar klanten mee te servicen.

Paasweekend

Oftewel: een lekker initiatief voor je paasweekend. Ben je overigens benieuwd naar de verschillende zaken die paasontbijtjes, -brunches en -diners aanbieden? We hebben het voor je in een handig overzicht gezet.

Reageer op dit bericht