Zitten is het nieuwe roken: 4x tips van Verbluffend Anders om meer te bewegen

trakteert

‘Zitten is het nieuwe roken’: dit is een uitspraak die we steeds vaker horen. Dat lichamelijke beweging belangrijk is voor de gezondheid is al lange tijd bekend, maar het wordt steeds duidelijker hóe belangrijk. Wie onvoldoende beweegt, kan namelijk eerder ziek worden.

Sport- en wellnesscentrum Verbluffend Anders helpt graag mensen om meer te bewegen. Zo bieden ze onder andere EMS training aan. Benieuwd hoe dit werkt? En of het iets voor jou is? Vraag dan kosteloos een proeftraining EMS aan via info@verbluffendanders.nl.

Tips om meer te bewegen

Veel tips om meer te bewegen zijn al bekend, maar we kunnen er niet vaak genoeg aan herinnerd worden! Daarom zet Verbluffend Anders er nog een aantal voor je op een rij.

Tip 1

Stel een doel voor jezelf: schrijf je bijvoorbeeld in voor een gratis proeftraining Miha Bodytec en zoek iemand die met jou de strijd aan wil gaan, zodat je elkaar kan motiveren.

Tip 2

Maak gebruik van een app in je pauze: er zijn tegenwoordig talloze apps om op een laagdrempelige manier toch in beweging te komen. Een voorbeeld is de app ‘7 minute workout’. In 7 minuten worden er twaalf oefeningen met een pauze van 10 seconden uitgevoerd.

Tip 3

Pak de fiets: afstanden onder de 10 km zijn voor veel mensen goed te doen op de fiets. Als je 75 kg weegt en 8 km van je werk woont, verbrand je op de fiets ongeveer 450 calorieën per dag.

Tip 4

Parkeer verderop: wanneer het geen optie is om op de fiets te gaan kun je de auto ook verrot parkeren en het laatste stukje wandelen.

Verbluffend Anders

Wil je meer weten over Verbluffend Anders en de mogelijkheden? Lees dan eens dit artikel of neem een kijkje op de website.