Zo vind je dé kantoorruimte in Tilburg

kantoorruimte

Je wilt kantoorruimte huren in Tilburg? Hier lees je tips om de perfecte locatie te vinden voor een kantoorruimte. Of je bedrijf nu gestaag doorgroeit of gewoon toe bent aan een nieuwe uitstraling: bij het huren van een kantoorruimte in Tilburg komt veel kijken.

Het is een proces waarbij het belangrijk is om de opties zorgvuldig af te wegen. Er zijn belangrijke beslissingen die genomen dienen te worden, denk aan het aantal m2 en het budget. Wij geven graag wat tips, zodat je snel een ideale kantoorruimte op de perfecte locatie huurt.

Bijdrage van: skepp.nl 

Wat is je budget voor kantoorruimte in Tilburg?

Je hebt vast wel vaker te maken gehad met budgetten. Hoe ruim of krap het budget ook is, het is altijd verstandig om een richtlijn op te stellen voor je nieuwe kantoorruimte. Hoe groter je budget, hoe luxer je kantoorruimte eruit kan komen te zien. Dit wil overigens niet zeggen dat het moeilijk is om bij een kleiner budget de geschikte ruimte te vinden. Hieronder lees je wat tips om het maximale uit je budget te halen:

  • Huur je kantoorruimte in een business center of bedrijfsverzamelgebouw, dan deel je de kosten voor de gemeenschappelijke faciliteiten en services.
  • Let erop dat je een kale huurprijs niet vergelijkt met een all-in huurprijs. Een all-in prijs is in verhouding vaak voordeliger omdat hier gas, water, licht, internet, telefonie en schoonmaakkosten vaak inbegrepen.
  • Ligt een huurprijs net boven je vastgestelde budget? Probeer te onderhandelen over een korting op de huur of een huurvrije maand. Een verhuurder heeft vaak ook belang bij jou als huurder.

Waar in Tilburg wil je huren?

Zodra je het budget bepaalt hebt, is het tijd voor de volgende stap: op welke locatie wil je zitten? Kies je voor Katsbogten, ideaal dichtbij de snelweg gelegen of liever toch liever in het centrum? De plek waar je jouw bedrijf vestigt kan de status van je onderneming een boost geven. Ook in Tilburg zijn de vastgoedprijzen flink gestegen. Let er dus op dat je niet meer vierkante meters huurt dan je nodig hebt, want dat zou zonde zijn. Zijn de prijzen op deze locatie toch net iets te prijzig? Bekijk dan eens de kantoorruimtes net buiten de stad. Deze zijn vaak voor de bereikbaarheid ook uitstekend en net iets voordeliger. Een andere mogelijkheid is om een kantoorruimte te huren in nabijgelegen dorpen.