Piushaven in beeld: de middenpier en restaurant RAK

piushaven in beeld

Dat de Piushaven een prachtig gebied is om te vertoeven, kan menig Tilburger beamen. Sinds deze week is er nog een nieuwe eyecatcher bijgekomen op de middenpier: een ontvangstpaviljoen met uitzichtplatform en het hippe restaurant RAK. De bekendste blogger en fotograaf van de Piushaven – Freddie de Roeck – maakte mooie foto’s.

Sinds een paar dagen is het paviljoen op de middenpier toegankelijk voor publiek. En dat dit zeker een bezoekje waard is, laten de foto’s van Freddie wel zien. Vanaf het dakterras en het restaurant kijk je uit over de sfeervolle haven en het water. Verder maakte de Tilburgse fotograaf ook een paar andere foto’s waarop de schoonheid van de haven te zien is. Meer over de Piushaven vind je op zijn website.

Piushaven in beeld

Foto-©-Freddie-de-Roeck-_04-oktober-2017_-2 Foto-©-Freddie-de-Roeck-_04-oktober-2017_-5 Foto-©-Freddie-de-Roeck-_09-oktober-2017_-6 Foto-©-Freddie-de-Roeck-_09-oktober-2017_-12  Foto-©-Freddie-de-Roeck-_12-september-2017_-2 Foto-©-Freddie-de-Roeck-_13-september-2017_-6 Foto-©-Freddie-de-Roeck-_-18-juli-2018

Volg ons op Instagram voor de mooiste foto’s van Tilburg!

Wil jij vaker verrast worden met de mooiste foto’s van onze stad? Bekijk dan ook eens onze Instagram voor de mooiste en leukste foto’s van Tilburg. Het is gemaakt voor en door Tilburgers en we zijn aanwezig op de leukste evenementen.

[instashow columns=”3″ speed=”1100″ auto_hover_pause=”false” popup_easing=”linear”]