Nieuws

zomerprogramma
Let op! Dit artikel is al 327 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zo ziet het zomerprogramma van De Nieuwe Vorst eruit

Theatermakers, filmmakers, schrijvers, ze staan te trappelen om hun werk weer te tonen aan het publiek. Theater De Nieuwe Vorst stelt in het nieuwe zomerprogramma lokale makers centraal. Een zomer vol live performances, films, knusse voorleesavonden en spannende expedities.

Zomerprogramma

  • Woensdagen: lekker rondom het kampvuur luisteren naar korte verhalen, deze keer met lokale schrijvers als special guests;
  • Donderdagen: gevuld met verrassende pop-up Cinema Zomerfilms van ‘homegrown talent’;
  • Vrijdagen: de nieuwe makers van Makershuis Tilburg laten zien waar ze de afgelopen tijd aan gewerkt hebben;

Maar er is meer:

  • De vierdelige mini-serie Catwalk van het Tilburgse gezelschap Zwermers;
  • Nieuw werk gemaakt rond de performance Pan~// Catwalk die dit jaar geprogrammeerd stond in het hoofdprogramma van Oerol;
  • De museale installatie ‘I Open At The Close’ van Bram van Helden waar bezoekers individueel naartoe kunnen;

Op 18 en 19 juli nemen de eerste krakers van De Nieuwe Vorst, Murf/Murw en H.U.T., je mee op een nomadische expeditie van 1,5 uur op 1,5 meter afstand, door alle kieren en gaten van het theater. Zondag 26 juli organiseert Onias Landveld The Stage, het podium waar literaire en muzikale artiesten met diverse achtergronden het publiek ontmoeten.

Ook het dagcafé is weer open; woensdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 15:00 uur.

Reserveren is deze zomer verplicht. Kijk op de website voor alle informatie. Als het weer het toelaat, zullen veel activiteiten plaatsvinden in onze binnentuin, uiteraard met in acht neming van de corona-regels.

Reageer op dit bericht