Zoek jij een nieuwe baan? Wij helpen je op weg met de leukste vacatures van deze week

leukste vacatures op maandag

Ben jij op dit moment op zoek naar een leuke baan, maar ben je dé perfecte vacature voor jou nog niet tegengekomen? Dan helpen wij je op weg met de leukste vacatures op maandag! Zo zoekt Tour de Ville een fietsbezorg(st)er en heeft DDS Druma een vacature openstaan voor een technisch commercieel medewerk(st)er. Lees snel verder.

DDS Druma

DDS Druma is een belangrijke toeleverancier voor de print-, sign- en zeefdruk-industrie binnen de Benelux. Ook bedient DDS Druma  onder het label Silhouette in Europe de particuliere hobbymarkt. Daarnaast bieden ze  voor een aantal onderwerpen interessante workshops om kennis en vaardigheden van particulieren en ondernemers of hun medewerk(st)ers te verbeteren. Lijkt het jou leuk om voor dit mooie bedrijf te werken? Ga dan aan de slag als:

IT Support Groep

IT Support Groep helpt klanten met vragen en problemen over hun ICT omgeving. Ze richten zich veel op Cloud diensten en lopen daarin ver voorop in de markt. Hierdoor groeien ze de laatste jaren snel en ze zijn daarom ook op zoek naar nieuwe collega’s:

Tour de Ville

Tour de Ville levert duurzame bezorgdiensten door middel van niet vervuilende koeriers. Met elektrische trikes, vrachtfietsen, aanhangwagens en waterdichte rugzakken vervoeren ze de hele dag op duurzame wijze allerlei goederen. Een baan waarbij je de luxe hebt om te genieten van de frisse lucht en in beweging bent. Tour de Ville heeft een hecht (en groeiend team) die er graag wat collega’s bij willen, zo zijn ze nu op zoek naar een:

Niet wat je zocht?

Passen deze vacatures toch niet helemaal bij jou? Geen probleem! We hebben nog veel meer leuke vacatures openstaan in onze vacaturebank. Zo zijn wij op zoek naar een creatieve campagnemanager. Ben jij creatief en houd jij van Tilburg? Dan is deze vacature zeker wat voor jou! Of werk je liever in de verkoop? Dan kun je bij De Mandemakers Groep aan de slag als verkoop medewerk(st)er. Past werken in een hotel als receptionist(e) meer bij jou? Ga dan aan de slag bij Mercure Hotel Tilburg of Hotel Ibis Tilburg.

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: