Zoektocht naar het gouden Mundial-ticket

Festival Mundial houdt van avontuur en daarom organiseert Festival Mundial, in navolging op Fatboys Zoek & Bezoek-actie,  wederom een spannende zoektocht. In samenwerking met spiksplinternieuwe partner en outdoor merk Fjällräven worden er door heel het land kleurrijke rugzakken verstopt.

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 mei worden er 15 tassen in 13 verschillende steden in Nederland en België verstopt. Hints worden via Twitter verspreid over waar de tassen gevonden kunnen worden. De gelukkige vinder mag de tas houden. Wanneer de gelukkige vinder een foto tweet met #Mundial14 en #Fjällräven komt daar een 3 Dagen Ticket voor Festival Mundial bij! In twee tassen zit een Golden Ticket verstopt met een aantal leuke extra’s. Denk hierbij onder andere aan een paradijselijk verblijf op de camping.

Festival Mundial is één van de kleurrijkste festivals van Nederland en vindt plaats op 27, 28 & 29 juni 2014 in de Spoorzone Tilburg. Een 3-dagen kaartje voor Festival Mundial kost € 30,-, 2-dagen Festival Mundial kost € 27,50 en je betaalt € 17,50 euro voor één dag. Drie overnachtingen op de Mundial City Camping kost € 37,50 p.p. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Ben je van plan om naar Festival Mundial te komen, koop dan op tijd je kaarten. Er is een beperkte capaciteit en Festival Mundial 2013 was volledig uitverkocht. Kijk voor meer informatie op www.festivalmundial.nl

Bekijk hier de foto’s van vorige edities van Mundial en proef de sfeer. Zo wil je zeker een gouden Mundial-ticket vinden!