Zomermiddagconcerten keren terug in de Oude Warande

Voor het vierde jaar op rij programmeert Eef Events muzikale optredens in de Oude Warande. In totaal worden er drie edities van Grotto Live georganiseerd waarvan de eerste aanstaande zaterdag start. 

Foto: droneshot by 11 Shots Media

De zomermiddagconcerten staan gepland op zaterdag 6, 13 en 20 augustus en beginnen om 15:30 uur. De toegang van de concerten is helemaal gratis en voor een hapje en een drankje kun je bij Grotto terecht.

Programmering Grotto Live

Eef Events heeft het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om een mooie reeks aan concerten met goede artiesten te programmeren. Het volledige programma is hieronder te zien.

  • Zaterdag 6 augustus: Nick Pilmeyer. Nick Pilmeyer is een 24-jarige zanger/gitarist die net afgestudeerd is aan de Rockacademie in Tilburg, waar hij songwriting studeerde. Na jaren bezig te zijn geweest met allerlei vormen van Engelstalige stevige rock houd hij zich nu vooral bezig met het schrijven van Nederlandstalige popsongs met invloeden uit blues, ska en rock.
  • Zaterdag 13 augustus: AWASH. Awash (bandleden komende uit omgeving Breda, Tilburg en Rotterdam) maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M, Editors & Racoon. Meer dan 150 optredens, diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom in de Nacht bij 3FM) en festivals nationaal/internationaal.
  • Zaterdag 20 augustus: Bridget and the Goldfish. Liefhebbers van folk, indie en een vleugje Franse chanson moeten zeker Bridget and the Goldfish opzoeken. In liederen die variëren van speels tot melancholisch, smelten de mandoline, de gitaar en de accordeon mooi samen, evenals de twee stemmen van de zangeres en achtergrondzangeres. De contrabas legt daar een stevig en warm tapijtje onder.

Is het lekker weer? Pak dan lekker de fiets en ga tijdens bovenstaande zaterdagen naar de Oude Warande om te genieten van leuke optredens op een toplocatie.