Zomerprogramma Theaters Tilburg eind deze maand van start: eerste voorstellingen in verkoop

zomerprogramma

Nadat Theaters Tilburg op 12 maart de deuren sloot, is er niet alleen gewerkt aan een nieuw theater- en concertprogramma dat in september van start gaat, maar ook aan een speciaal zomerprogramma. Op 27 en 28 juni gaat dit programma van start met twee concerten voor 30 bezoekers van pianist Jan-Willem Rozenboom in de concertzaal.

In juli staan onder andere cabaret- en leuke jeugdvoorstellingen op het programma.

Zomerprogramma

In de zomer, de maand juli om precies te zijn, gaat Theaters Tilburg een aantal activiteiten organiseren. Kleinschalig, binnen en wellicht ook buiten. In de verschillende zalen, waar je met een beperkt aantal mensen unieke voorstellingen kan meemaken. De eerste namen zijn nu bekend, het programma wordt twee keer op een avond of middag aangeboden.

Van Jan-Willem Rozenboom tot Jörgen Raymann

Eind juni vindt de aftrap plaats door pianist Jan-Willem Rozenboom met twee concerten: Elke dag een beetje Bach. Mooie muziek en verhalen over Bach, en met maar 30 bezoekers zal er zeker ruimte zijn voor interactie. Ook cabaretier Jörgen Raymann maakt zijn opwachting met een ‘coronaproof’ programma: ff eruit. Een ander cabaretprogramma is van Lonne Gosling, die al eerder in de studio van Theaters Tilburg stond. Op alle zondagen in juli vinden kindervoorstellingen voor verschillende leeftijden plaats: De vriendelijke draak, Het Astronautje, Gonnie & Gijsje en een ‘popconcert’ van Dirk Scheele.

Ticketverkoop

Op woensdag 10 juni om 12:00 uur gaat via de website de verkoop van de eerste, hierboven genoemde, evenementen van het zomerprogramma van start. In de week van 15 juni worden weer nieuwe voorstellingen aangekondigd.

Aanpassingen

Natuurlijk gaat het theaterbezoek gepaard met de nodige aanpassingen; Theaters Tilburg houdt zich strikt aan alle maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid om voldoende afstand en veiligheid te waarborgen.