Zomerschool voor peuters dit jaar op 20 kinderopvanglocaties!

Met de huidige temperaturen lijkt de zomer al bijna begonnen. Het duurt natuurlijk nog even, maar bij Kindercrèche en Sterre Kinderopvang zijn de voorbereidingen voor de zomer al in volle gang. Er wordt namelijk weer een zomerschool voor peuters georganiseerd. En niet zomaar een. Zo’n 20 verschillende locaties van Kindercrèche, Sterre Kinderopvang en Kinderstad werken samen om de peuters een mooi programma te bieden. 

Extra opvang

Directeur Wout Jansen van Kindercrèche locatie Reeshof vertelt: “we zullen de zomerschool dit jaar samen met Sterre Kinderopvang locatie Kievit organiseren. Een mooi initiatief, waar met name de peuters van zullen profiteren. Ze kunnen niet alleen gebruik maken van gratis extra opvang in de zomer, maar ze maken ook kennis met andere programma’s en een andere locatie. Bij Kievit hebben ze bijvoorbeeld cavia’s, kippen, geitjes en pony’s. Wat zullen onze peuters daar veel plezier mee beleven!”

De zomerschool voor peuters staat niet alleen voor plezier, de nadruk zal ook liggen op kwaliteit en inhoudelijke verrijking. De komende tijd wordt gebruikt om het programma verder vorm te geven. De verschillende locaties in de wijken Zuid, Noord, West, Oud-Noord en Reeshof zullen 2 weken gratis extra opvang bieden aan peuters met een doelgroep indicatie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de zomerschool en kinderopvang in Tilburg kun je een kijkje nemen op de website van ServiceBureau Kinderopvang. Of kijk op de facebookpagina voor alle nieuwtjes.