Nieuws

Zorgsuites
Let op! Dit artikel is al 368 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De Leyhoeve heeft 85 zorgsuites met 24-uurs zorg

De Leyhoeve biedt zorgsuites aan met 24-uurs zorg. Ze hebben 85 zorgsuites voor mensen met een vorm van dementie of lichamelijke zorgvraag. Verder hebben ze nog 200 reguliere appartementen en diverse horecagelegenheden. 

Zorgsuites

In totaal bieden ze 85 zorgsuites aan voor mensen met een vorm van dementie of lichamelijke zorgvraag. De suites zijn gelegen rondom tien gezamenlijke huiskamers. In die ruimtes zijn dagelijks zestien uur per dag een ‘huismoeder of -vader’ aanwezig. Dit om de bewoners begeleiding en gezelschap te bieden, maar ook om een oogje in het zeil te houden en een verse maaltijd te bereiden en serveren. De huiskamers zijn sfeervol ingericht en hebben allemaal hun eigen unieke uitstraling.

De bewoners houden hun eigen regie en bepalen zelf het dagritme. 24 uur per dag staat er, naast het team van huiskamervaders en – moeders, een deskundig zorgteam paraat. Elke suite is voorzien van een pantry en badkamer met toilet. De suites zijn ook rolstoeltoegankelijk en kan worden voorzien van alarmering. De suites variëren in grote van 30 tot 50m2 en mogen naar eigen wens ingericht worden.

Voor wie?

De Zorgsuites zijn bedoeld voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Maar het is ook mogelijk om als echtpaar in een suite te gaan wonen. Voor meer informatie en/of je in aanmerking komt voor de suite kun je terecht bij de website van de Leyhoeve of je kan bellen of mailen naar: 013 207 00 80 en info@leyhoeve.nl. Wonen in een Zorgsuite is mogelijk vanaf €1400,- per maand. Extra kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Bij De Leyhoeve adviseren ze je graag over de mogelijkheden.

Zorghotel Suite

Wanneer je tijdelijke extra hulp of zorg nodig hebt, omdat het thuis even niet meer gaat of omdat je herstellende bent van een operatie na je ontslag uit het ziekenhuis, kun je naar de Zorghotel Suite, waar je gedurende je herstel met de nodige zorg om je heen kunt blijven logeren. Wanneer je in De Leyhoeve woont is ook thuiszorg en dagopvang mogelijk.

Over De Leyhoeve

De Leyhoeve is een woonlandschap op een unieke locatie, direct gelegen aan het Leijpark. Ze hebben 200 reguliere appartementen, 85 Zorgsuites en diverse horecagelegenheden en faciliteiten. Hierdoor is De Leyhoeve een fijne plek voor 55-plussers om samen oud te worden.

De bewoners kunnen in het park tot rust komen met een wandelingetje. In de Leyhoeve zelf vind je onder andere een kapsalon, pedicure- en voetreflexpraktrijk, praktijk voor fysiotherapie, fitnessruimte en zwembad met wellness faciliteiten, zoals een sauna, zoutgrot en hammam. En het Elisabeth TweeSteden ziekenhuis ligt dicht bij De Leyhoeve.