Hier kun je zwemmen in Tilburg en omgeving

zwemmen in regio tilburg

Zwemmen in Tilburg? Waar kun je heen voor een verfrissende duik? Wij helpen je graag verder en hebben alle zwembaden en recreatieplassen in en rondom Tilburg op een rijtje gezet.

Zwemmen in Tilburg en omgeving

Wie dan toch echt een frisse duik wil nemen, kan terecht in de overdekte zwembaden van Tilburg en bij de recreatieplassen in de buurt:

Recreatiebad Stappegoor heeft zowel binnen- als buitenzwembaden. Je kunt er binnen je badlaken neerleggen en buiten, wat jij wilt. Een frietje mayo, een ijsje of wat te drinken, je kunt het er kopen bij het horecagedeelte. Voor de glijbaanliefhebbers is Recreatiebad Stappegoor een echte aanrader! De binnenzwembaden van Sportcomplex Drieburcht en Sportcentrum Reeshof verwelkomen de zwemmers ook met open deuren.

Overige zwemtips en natuurplassen in regio Tilburg

De windsurfers houden het liefst de wind in het zeil op de surfplas in Goirle. De plaatselijke surfvereniging is er actief. Voor de zwemmer is de plas niet geschikt met al die ‘gevaartes’ trouwens. Wat dichterbij Tilburg ligt is het Oisterwijkse Openluchtbad Staalbergven. Met twee buitenzwembaden en een natuurplas is er voor ieders wat wils. Het ligt in de Oisterwijkse bossen, heeft een zandstrand, grasvelden en een cafetaria.

En als je dan toch in de auto/ op de fiets zit, dit is ook vrij dicht bij Tilburg: