Prijsvraag

onbeperkt pannenkoeken het ketelhuis

Win een avondje onbeperkt pannenkoeken eten bij Pannenkoekfabrique Het Ketelhuis

Het is alweer ruim drie jaar geleden dat Het Ketelhuis haar deuren opende in de voormalige AaBe fabriek. De zaak – met naast tientallen verschillende pannenkoeken ook andere heerlijke lunch- en dinergerechten op de kaart– is door Tilburg met open armen ontvangen. Nadat het restaurant vanwege corona haar deuren moest sluiten, kijkt het team nu weer positief naar de toekomst. En dus breidt Het Ketelhuis de komende maanden flink uit.

Ze gaan het terras namelijk flink uitbreiden met maar liefst 200 plaatsen. Dat betekent dat Het Ketelhuis straks binnen 140 gasten en buiten ruim 400 gasten kwijt kan. Het nieuwe terras krijgt een volwassen uitstraling. Zo worden er veel loungebanken geplaatst en kun je ook hoog zitten om gezellig te borrelen.

De menukaart van Het Ketelhuis is de moeite waard. Je vindt er heerlijke pannenkoeken. Van traditionele smaken tot verrassende smaakcombinaties. Denk aan pannenkoeken met carpaccio, rendang of pulled pork. Maar ook een échte Tilburgse Schrobbelèr pannenkoek staat op de kaart. Ook voor mensen die minder van pannenkoeken houden, staat er genoeg lekkers op de kaart. Zo vind je op de uitgebreide lunchkaart ook gerechten als de Tosti Ketelhuis en een twaalfuurtje. Op de dinerkaart zijn naast de pannenkoeken ook de kipsaté, brioche hamburger en La Trappe stoofpotje de moeite meer dan waard.

Onbeperkt pannenkoeken winnen

Om de uitbreiding van de zaak te vieren, mogen wij van Het Ketelhuis een avond onbeperkt pannenkoeken eten voor een gezinnetje weggeven. Wat je moet doen om kans te maken? Onderstaande prijsvraag juist beantwoorden voor donderdag 12 augustus. De winnaar krijgt per mail bericht. Extra kans maken om te winnen? Volg Het Ketelhuis dan vooral op Facebook en Instagram.

Hoeveel verschillende pannenkoeken hebben ze bij Het Ketelhuis?

A) ruim 40

B) ruim 50

C) ruim 60

Prijsvraag Het Ketelhuis