Prijsvraag

Win een geheel verzorgde vip-avond tijdens De Jongens van Je Weet Wel bij Polly Maggoo

Polly Maggoo is gigantisch blij dat ze weer mogen doen waar ze goed in zijn: biertjes tappen en mensen vermaken met mooie stapavonden. Tijdens de lockdown hebben ze overigens niet stilgezeten. Zo hebben ze de hele zaak opgekalefaterd, de dj-booth vernieuwd en een shotjesbar gemaakt bovenin de zaak. 

Ook De Jongens van Je Weet Wel keren vanaf eind augustus iedere woensdagavond terug bij Polly Maggoo. En dus kun je weer op de woensdagavonden muziek aanvragen en wordt dat door een liveband gespeeld. Een waar fenomeen in het Tilburgse stapleven.

De nieuwe shotjesbar is ook een aanwinst voor Polly Maggoo. In de shotjesbar zijn 25 verschillende shotjes te bestellen. Een kleine greep uit het assortiment: de Aliën Brain, Cement Mixer (met de structuur van cement) en de rainbow shot. Uiteraard staat ook een klassieker als de B52 op de menukaart.

Vip-avond winnen

Wij mogen van Polly Maggoo een Vip-avond tijdens een avond met De Jongens van Je Weet Wel weggeven. Daar moet je wel iets voor doen: namelijk het nieuwe shotje van de shotjesbar verzinnen. In onderstaand formulier kun je jouw inzending voor een nieuw shotje insturen. Waar je inzending uit moet bestaan: een originele naam en de dranksoorten die je in het shotje wilt proeven. Het winnende shotje kiest Polly uit en komt op de shotjeskaart van de shotjesbar te staan.

En je wint er dus een vip-avond mee. Die bestaat uit een avond met zes vrienden en onbeperkt bier en een shotjesproeverij. Je hebt tot 26 september om je inzending in te sturen.

Prijsvraag Polly Maggoo