Prijsvraag

Win een jeneverproeverij bij Café Bakker

Café Bakker is een prachtige zaak aan de bruisende Korte Heuvel. Ze verkopen fantastische bieren van eigen bodem en zijn dan ook een écht biercafé. Daarnaast richten ze zich ook op heerlijke jenevers. 

“Jenever is een prachtig product en oer-Hollands. Maar de meeste mensen kennen het alleen omdat hun opa of oma het eventueel dronk. Terwijl er binnen jenever een hele wereld te ontdekken is,” vertelt bedrijfsleidster Roos.

Zo kun je jenevers – het bekende kopstootje – uitstekend combineren naast verschillende speciaalbieren. Maar je kunt er ook lekkere cocktails met verrassende smaakcombinaties mee maken. “De gin-tonics zijn natuurlijk gigantisch in populariteit gestegen afgelopen jaren. Maar jenever en gin zijn nagenoeg hetzelfde. Toen dachten we: waarom allerlei goede gin’s importeren uit het buitenland, terwijl we in Nederland heerlijke jenevers hebben. Ik denk dat het imago van jenever ook wel afgestoft wordt, zeker omdat zaken als wij dit mooie product met trots presenteren.”

Jeneverproeverij winnen

Wij mogen van Café Bakker een jeneverproeverij voor vier personen weggeven. Tijdens deze jeneverproeverij krijg je zes verschillende jenevers te proeven. Wat je moet doen om kans te maken? Onderstaande prijsvraag juist beantwoorden voor vrijdag 27 augustus. De winnaar krijgt per mail bericht.

Waar komt de naam Café Bakker vandaan?

A) Omdat er iets verder in de straat een bakker is gevestigd

B) De eigenaar heet Bakker met zijn achternaam

C) Vroeger werd het pand behuisd door Bakkerij van Erven

Prijsvraag jeneverproeverij Café Bakker