Prijsvraag

The Talk of the Town

Win twee kaarten voor The Talk of The Town reünie

Discotheek The Talk (of The Town) aan de Heuvelring was van het begin tot het eind een begrip in Tilburg en omstreken. Eerst onder leiding van Harry de Bont en Frans Clijsen, later opgevolgd door Marco de Jong en Bob Gimbrère. Op 21 en 22 maart vindt er opnieuw een reünie plaats, deze vijfde editie duurt zelfs twee dagen!

Vijfde reünie

Aangezien The Talk een grote rol heeft gespeeld in het Tilburgse uitgaansleven besloten oud-medewerkers een reünie te organiseren. Na vier succesvolle edities wordt dit al de vijfde keer dat er een reünie van The Talk wordt georganiseerd. Deze keer wordt bijzonderder dan de voorgaande edities want deze vindt op twee dagen plaats. Op zaterdag 21 maart (22:00 – 04:00 uur) knalt er muziek vanaf midden jaren ’90 tot en met 2003 door de speakers. Op zondag 22 maart (15:00 – 20:00 uur) staan disco en soul muziek centraal. Al deze festiviteiten vinden plaats in het originele Talk-pand aan de Heuvelring.

Wil jij met je vrienden van toen (of nog steeds) weer een weekend losgaan op de muziek van toen in dé discotheek van toen? Kaartjes zijn te verkrijgen op de website van The Talk of the Town Reunion.

Kaarten winnen

Wij mogen van de organisatie 4 x 2 kaarten weggeven. 2 x 2 voor de zaterdageditie en 2 x 2 voor de zondageditie. Wat je moet doen? Onderstaande prijsvraag juist beantwoorden voor woensdag 18 maart. Zet achter je antwoord ook even voor welke dag(en) je kaarten wilt winnen. De winnaars krijgen die week per mail bericht.

Welke horecazaak is nu gevestigd in de voormalige Talk of The Town?

A) Epic

B) Vrienden van Tilburg

C) Shoco

Prijsvraag Talk of the Town reünie