Prijsvraag

back 2 the 90's

Win twee kaarten voor Back 2 The 90’s in het Leijpark

Op zaterdag 4 juli staat er weer een nieuwe editie van Back 2 The 90’s op het programma in het Leijpark. Verschillende artiesten nemen je helemaal mee terug naar de jaren ’90. Karaten zijn te koop via de website van het festival. 

Back 2 The 90’s

Benieuwd wie er allemaal op het podium staan en/of tracks draaien? Denk aan artiesten als Lou Bega, Toy-Box, Paul Elstak, Dune, Party Animals, T-Spoon en meer. Dat wordt gegarandeerd voetjes van de vloer en een magische sfeer.

Kaarten winnen

Wil jij kaarten winnen voor dit festival? Dat kan! Wij mogen van de organisatie van Back 2 The 90’s namelijk kaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is in onderstaand formulier je gegevens achterlaten. Extra leuk: je maakt ook nog eens kans op gratis kaarten voor Het Foute Park Festival een dag later. Daarvoor hoef je alleen dit vinkvakje ingevuld te laten.

Je kunt je gegevens tot en met vrijdag 26 juni 2020 insturen. Blijf in de week voorafgaand aan het festival je mail goed in de gaten houden. Wellicht ontvang je hier namelijk twee e-tickets. Good luck iedereen.

Prijsvraag Back 2 The 90's 2020