Contact

Contact

Tilburg.com is hét digitale platform voor de stad Tilburg en biedt het grootste online bereik in de regio. Onze mensen houden van Tilburg. Wij voelen de Tilburgse trots tot in onze tenen. En dat dragen we op onze online kanalen …

Contact

Tilburg.com is hét digitale platform voor de stad Tilburg en biedt het grootste online bereik in de regio. Onze mensen houden van Tilburg. Wij voelen de Tilburgse trots tot in onze tenen. En dat dragen we op onze online kanalen uit via vette beelden, mooie interviews, verrassende nieuwtjes en sterke partnerships. Elke dag zijn wij bezig om iedereen fan te maken van Tilburg, onze stad. Ruim 35.000 fans, tienduizenden volgers, miljoenen bezoekers per jaar en dik duizend tevreden klanten.

2ac59eae-6323-4f3e-b17d-5ad17c7f0bff_adverteren_tilburg

Het platform bestaat uit de volgende onderdelen waarvan de website www.tilburg.com de meest bekende is:

  • de website tilburg www.tilburg.com met tienduizenden bezoekers per week
  • websites van grote evenementen, winkelcentra en de uitgaansgebieden van Tilburg
  • consumentennieuwsbrieven (20.000+ abonnees)
  • zakelijke nieuwsbrief (1.100+ zakelijke abonnees)
  • Facebook (35.000+ fans)
  • Instagram (11.000+ volgers)
  • Twitter (11.000+ volgers)

Adverteren

Met een team van community managers, redacteuren en marketeers hebben we alle expertise in huis om jouw merk sterker te maken, je naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten aan je te binden. We houden kantoor in hartje binnenstad en kunnen op die manier 24/7 zien, horen, proeven, ruiken en voelen wat er in Tilburg gebeurt. We bouwen offline en online bruggen in de stad en ons netwerk wordt iedere dag groter.
Doe je mee…dan werken wij ons uit de naad om jou succesvoller te maken. We luisteren naar je wensen en doelstellingen gaan graag met je om tafel om maatwerk te kunnen leveren. Honderden relaties gingen je voor. Join the club en check onze advertentiemogelijkheden!

Tilburg.com heeft een open karakter, staat open voor iedereen, leeft van samenwerking, is afhankelijk van partijen in de stad, is laagdrempelig, is gesprekspartner, is online media professional, weet internettoepassingen simpel en helder toegankelijk te maken voor ondernemers, is positief, wil mensen helpen, verbindt mensen, is sociaal, is eerlijk, is betrouwbaar, is vernieuwend, biedt toegevoegde waarde en vaart wel bij een levendige stad. Tilburg.com is Tilburg! Tilburg.com is van de Tilburger.

Tip onze redactie

Heb jij een tip voor onze redactie?
Stuur je idee in en wie weet zie je het
binnenkort op tilburg.com

Reageer op dit bericht