Nieuws

leuke vacatures
Let op! Dit artikel is al 150 dagen oud en wellicht niet meer relevant

(0)13x leuke vacatures in Tilburg: van salesfuncties tot logistieke banen en veel meer

De nieuwe week is weer begonnen en dus gaan we weer wat leuke vacatures voor je uitlichten. Want mogelijk ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan. Wij helpen je graag een handje en laten je wekelijks wat toffe vacatures uit onze online vacaturebank zien. Lees snel verder!

Voordat je verder leest: wist je dat Tilburg.com een online vacaturebank heeft met heel veel functies in regio Tilburg? Momenteel hebben we ruim 120 vacatures online staan. Wellicht staat jouw nieuwe uitdaging er wel tussen.

Uitgelichte vacatures

#1: De Mandemakers Groep zoekt logistieke medewerkers

Misschien wel een van de leukste werkgevers uit de regio is De Mandemakers Groep. Ze zijn momenteel op zoek naar fulltime logistieke medewerkers. Benieuwd naar meer informatie? Check snel de vacature hou maandag 5 oktober onze Instagram-pagina in de gaten. Wij gingen namelijk langs bij DMG en laten je een kijkje achter de schermen zien.

#2: Mercure Hotel Tilburg Centrum zoekt medewerker housekeeping/algemene dienst

Lijkt het jou leuk om in een hotel middenin de Tilburgse binnenstad te werken? Mercure Hotel Tilburg Centrum zoekt versterking. De functie is zeer divers. Zo heb je veel contact met hotelgasten en collega’s. En extra fijn: als je in dienst bent bij Mercure krijg je altijd korting bij alle hotels in de wereld die deel uitmaken van de Accor Hotels.

#3: MExT zoekt medewerkers voor het callcenter

Ben je energiek en lijkt het je leuk om lekker te bellen en de agenda’s van vertegenwoordigers te vullen met kwalitatieve afspraken? MExT is op zoek naar medewerkers voor in het callcenter.

Meer vacatures

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 120 vacatures online en daar zitten nog veel meer toffe functies tussen. Van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: