Nieuws

opvallende vacatures
Let op! Dit artikel is al 383 dagen oud en wellicht niet meer relevant

5 opvallende vacatures in Tilburg: stadion DJ bij Tilburg Trappers en veel meer

Wekelijks lichten wij in deze vaste rubriek de leukste vacatures uit. De ene keer lichten we een productiebranche uit, de andere keer logistiek, dan weer marketing en een andere keer kiezen we voor management. Deze week doen we het anders. We gaan namelijk wat vacatures in de spotlights zetten die ons om uiteenlopende redenen opvielen. Lees snel verder. 

#1: DJ bij Tilburg Trappers

Heb jij altijd al de droom gehad om voor een vol stadion platen te draaien? Dit kan zomaar eens jouw lucky day worden. Tilburg Trappers is namelijk op zoek naar een stadion DJ. Als stadion DJ ben jij verantwoordelijk voor de muziek tijdens de wedstrijden in de Oberliga en BeNeliga.

#2: Beekse Bergen zoekt een entertainment ranger

Lijkt het jou tof om animatieprogramma’s voor het vakantie- en safaripark van Beekse Bergen samen te stellen? Dat kan! Denk aan theater, sport en spel, voorleesverhalen en andere vormen van entertainment. Je richt je op kinderen van 0 tot 16 jaar en hun ouders.

#3: TextielMuseum zoekt conservator vormgeving & kunst

Een belangrijke functie binnen dit prijswinnende museum. Als conservator verwerf je collectiestukken (aankopen en schenkingen) op het gebied van vormgeving en kunst. Je doet voorstellen voor collectieopdrachten en begeleidt deze vervolgens zelf. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan de programmering van het museum.

#4: FEMZ zoekt een ervaren quizmaster

Ben jij een positief, sociaal en enthousiast persoon en lijkt het je leuk om quizmaster te zijn? FEMZ is voor haar zakelijke events op zoek nar een ervaren quizmaster. Let op: het betreft een vacature op oproepbasis.

#5: Spelletjes spelen tijdens je werk: SuperDroog zoekt spelletjeskoning(in)

Altijd al spelletjes willen spelen tijdens je werk? Dat kan! SuperDroog organiseert namelijk verschillende groepsactiviteiten. Van Lacrosse tot Spikeball en van Boulderen tot KanJam. Lijkt jou dit wat?

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht