Nieuws

ballonvlucht in tilburg
Let op! Dit artikel is al 185 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Beleef de indrukwekkende omgeving van Tilburg van bovenaf

Stap in, stijg op en vergaap je aan magnifieke vergezichten boven Tilburg. Tijdens een luchtballonvaart  van een uur doe je mooie herinneringen op die je je hele leven bij je houdt. Uitgestrekte weilanden, ruige natuur en een historisch centrum. De omgeving van Tilburg is op zich al mooi genoeg, maar is natuurlijk nog veel indrukwekkender van bovenaf vanuit een luchtballon!

Iedereen heeft weleens een ballonvlucht gezien…

Ballonvluchten. Iedereen heeft ze weleens aanschouwd vanaf de grond. Vooral kinderen zijn vaak geïntrigeerd. Maar het zweven op de wind hoog in de lucht spreekt tot ieders verbeelding. Om maar niet te spreken over de adembenemende uitzichten die je hebt vanuit de ballonmand. Veel mensen hebben sinds het ontstaan van de luchtballonvaart een vaart gemaakt. Toch heeft het merendeel nog geen kennis gemaakt met dit luchtige fenomeen. En dat is erg zonde, want vandaag de dag is het boeken van een luchtballonvaart heel laagdrempelig en voordelig!

Opstijgen kan in heel Nederland

Opstijgen kan op steeds meer locaties door heel Nederland. De kans dat je vanuit je (figuurlijke) achtertuin kunt opstijgen is zeer aannemelijk. Hoe gaaf is het om je eigen omgeving van uit de lucht te verkennen? Natuurlijk weet je nooit waar de wind je naartoe voert, maar dat maakt het juist zo leuk. Op volledig veilige wijze, laat de professionele ballonvaarder je meevoeren in de richting die de wind bepaalt. Hoog boven de drukte van het dagelijks leven, weg van alle geluiden, aanschouw je als een vogel de pracht van de omgeving.

Bewonder Tilburg van boven

Opstijgen voor een ballonvaart in Tilburg is een van de vele mogelijkheden in Nederland. Verlaat het vasteland en stijg op naar zo’n 1.000 tot 2.000 meter vanwaar je kilometers ver weg kunt kijken. Tuur vanuit je mand naar de het safaripark de Beekse Bergen of geniet van het Nationaalpark de Loonse Duinen. Laat je verrassen en boek vandaag nog een ballonvlucht!

Reageer op dit bericht