De leukste vacatures deze week: management, marketing en meer

leukste vacatures

Als jij op je werk aan het aftellen bent tot je pauze, dan weet je hoe laat het is: tijd om verder te zoeken naar een nieuwe baan! Ben jij op zoek naar een leuke functie in Tilburg en omgeving? Check dan hier de toppers van deze week. Uit de ruim 200 vacatures op onze websites, hebben wij de meest opvallende voor je op een rijtje gezet.

Management

Als je veel verantwoordelijkheid wilt en wel toe bent aan wat uitdaging, dan is een managementfunctie wel iets voor je. Die functies zijn er in alle vormen, soorten en maten. Check hier de zeven vacatures die bij ons online staan:

Marketing, PR & communicatie

Zorgen dat producten aan de man worden gebracht, zaken zo goed mogelijk in de markt zetten en een positief gevoel geven aan een product of dienst. Werken in de marketing, PR of reclame is uitdagend en leuk! In totaal staan er zeventien vacatures online, dit zijn zijn enkele toppers:

Uniek in zijn soort

Je hebt vacatures en je hebt vacatures. Vaak staan er bijzondere leuke vacatures in onze vacaturebank, haast niet in te delen in een categorie. We hebben er zomaar een paar voor je op een rij gezet:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.