Stage, bijbaan of fulltime: dit zijn de leukste vacatures

de leukste vacatures

Zoals je van ons gewend bent hebben wij ook deze week weer de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet. Of je nu op zoek bent naar een stage, bijbaan of fulltime aan de slag wilt, in het onderstaand overzicht staat voor ieder wat wils. Wie weet begeleid jij binnenkort workshops, geef je het beste reisadvies of laat je je creatieve én commerciële vermogens de vrije loop op de leukste redactie van Tilburg!

Foto: Pexels

Leider of leerling?

Ga jij aan de slag als allround workshop coach / spelleider bij FEMZ? Zij verzorgen creatieve en culinaire workshops, citygames, quizzen en dinerspellen en zijn op zoek naar versterking.

Wil je juist het vak van verkoper leren en ben je niet bang om moeilijke vragen van klanten te beantwoorden? Goods4You is op zoek naar een verkoper / leerling-verkoper.

Speciaal voor de studenten

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij, en dat betekent niet alleen dat je knopen moet doorhakken over waar je Oudejaarsavond viert, maar voor de studenten onder ons ook waar je komend jaar stage gaat lopen. Festival Mundial, Grand Café Puur, PauwR zoeken alle drie stagiairs.

Maak jij je eerder druk over hoe jij de feestdagen gaat bekostigen als arme student? Dan wordt het misschien tijd voor een bijbaan. De Efteling is op zoek naar medewerkers voor in de keuken of horeca. Of ga als verkoper aan de slag bij Piet Klerkx of als veldwerker bij Dufec.

Advies, service en communicatie

Lijkt het je leuk om bij een reisbureau te werken en de prachtigste reizen te creëren voor jouw klanten? Disma Reizen is op zoek naar een ervaren reisadviseur in Tilburg, Hilvarenbeek of Oosterhout. Help jij liever gasten met hun problemen en vragen? Beekse Bergen zoekt een medewerker voor hun service center. Gaat jouw hart toch sneller kloppen tijdens het schrijven van teksten? Ga dan aan de slag als communicatiemedewerker bij Mercure Hotel Tilburg Centrum.

Werken bij het leukste online platform van de stad?

En dan nog even dit: ben jij iemand die flauwe woordgrappen wel kan waarderen, van lekkere lunches houdt, niet bang is voor langs scherende voetballen en daarnaast ook nog eens keihard kan werken? Wij zijn op zoek naar een creatieve contentmaker met oog voor marketing.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.