Nieuws

Gijsje
Let op! Dit artikel is al 235 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Derde editie van CrossFit 4 Gijsje bij CrossFit NulDertien

Op zaterdag 6 oktober van 09:00 tot 20:00 uur zal de 3de editie van CrossFit 4 Gijsje plaatsvinden bij CrossFit NulDertien in Tilburg. Die dag zullen 110 CrossFit atleten zich gedurende de hele dag gaan inzetten tijdens een speciaal voor dit event geschreven HERO WOD, een CrossFit term voor een loodzware workout voor een echte held. Dit gratis te bezoeken sportevenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een goede samenwerking met een meerdere CrossFitboxen uit heel Nederland. Elke deelnemende CrossFit atleet betaalt inschrijfgeld om aan dit event mee te mogen doen.

Daarnaast organiseert CrossFit NulDertien ieder jaar weer een sponsorloterij. Een groot aantal bedrijven zoals Willem II, Tilburg Trappers, Woonsquare Oosterhout, Ruud Panis brillen en Bodega La Cabana en vele anderen stellen voor deze loterij mooie prijzen beschikbaar. Je maakt dan kans op o.a. kans VIP kaarten voor wedstrijden Willem II en de Tilburg Trappers, Ray Ban zonnebrillen, diverse cadeaubonnen en nog veel meer. De loten voor deze sponsorloterij kosten €5 per lot en kunnen worden aangekocht tijdens het evenement op locatie aan de Lovense Kanaaldijk 211-06.

Opbrengsten

Alle opbrengsten van het inschrijfgeld en de lotenverkoop gaan in zijn geheel naar de Stichting Gijsje Eigenwijsje. De laatste twee edities hebben in het totaal al €10.48,60 opgebracht. De organisatie van CrossFit 4 Gijsje hoopt met deze derde editie weer een flink bedrag te mogen overmaken naar hun favoriete goede doel.

Crossfit

CrossFit is razend populair en één van de snelst groeiende sporten in Nederland en de rest van de wereld, CrossFit combineert Olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm en vindt plaats in een gym, een sober ingerichte ruimte, oftewel de CrossFitbox. Bij CrossFit ligt de intensiteit hoog en wordt er getraind in kleine groepen onder begeleiding van een ervaren coach, hierdoor wordt het individu vaak verder gepushed om zijn grens te zoeken en er zelfs overheen te gaan. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid binnen korte tijd een fitte en gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Reageer op dit bericht