Dit weekend in Tilburg: NK korte baan zwemmen

Zwembaden sportaccommodaties open

De Open Nederlandse Kampioenschappen korte baan worden gehouden van vrijdag 21 t/m zondag 23 december 2018 in Tilburg. De wedstrijden vinden plaats in Sportcomplex Drieburcht. Daarnaast bestaat Sportcomplex Drieburcht dat weekend 5 jaar. Het wordt dus een groot spektakel. Tijdens het weekend zelf zijn kaarten ook te koop bij de receptie van Sportcomplex Drieburcht.

Zwemtop naar Tilburg

Tijdens het weekend komt een groot aantal topzwemmers uit de nationale selectie in actie. Hierbij gaan zij de strijd aan tegen talloze clubzwemmers uit Nederland. Vele topsporters hebben in de week voorafgaand aan het ONK deelgenomen aan de Wereld Kampioenschappen in het Chinese Huangzhou en zullen in topvorm aan de start verschijnen.

Clinic Sebastiaan Verschuren

Voor bezoekers, minioren en junioren sporters worden er tijdens het Open Nederlands Kampioenschap diverse leuke side-events georganiseerd. Op zondag verzorgt oud-topzwemmer Sebastiaan Verschuren een clinic. Na de clinic krijgen de deelnemende sporters de kans om tijdens de meet & greet vragen te stellen aan de Europees Kampioen van 2016.

Tickets zijn hier te bestellen. Tijdens het weekend zelf zijn kaarten ook te koop bij de receptie van Sportcomplex Drieburcht.