Een nieuw cursusjaar bij Factorium

Vanaf 1 september start het nieuwe cursusjaar bij Factorium Podiumkunsten. Je kunt kiezen uit zo’n 250 cursussen op het gebied van dans, theater, musical en muziek. De cursussen worden gegeven in Tilburg, Reeshof, Oisterwijk, Goirle en dependances in kleinere gemeenten.

De mogelijkheden bij Factorium Podiumkunsten zijn heel divers en qua niveau gericht op zowel beginners als gevorderden, enthousiaste amateurs als toekomstige professionals. Er is ruimte voor kennismaken, verdiepen en specialiseren. Ook biedt Factorium mogelijkheden voor alle leeftijdsgroepen. Kortom, het aanbod van Factorium is er voor iedereen die zijn of haar droom binnen de podiumkunsten werkelijkheid wil laten worden. Bij dit alles wordt ook ingezet op vernieuwing, door onder andere de koppeling van de reguliere lessen aan nieuwe media.

Optreden en eigen werk

Factorium Podiumkunsten biedt daarnaast een podium voor diverse voorstellingen en uiteenlopende optredens voor iedereen die een cursus volgt, maar ook voor derden. Daarnaast zijn er bij Factorium Podiumkunsten legio mogelijkheden om een eigen ‘product’ te maken en verder te ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het componeren van muziek.

Ook op school en in de wijk

Factorium Podiumkunsten is inmiddels meer dan alleen een aanbieder van cursussen. Je komt Factorium regelmatig tegen ‘op school en in de wijk’. Doel hiervan is om kunst- en cultuur bereikbaar te maken voor iedereen en gebruik te maken van de verbindende kracht die het heeft.

Meer informatie: www.factorium.nl. Of kom naar de Open Dag op 14 september, 13.00 – 16.00 uur aan Koningsplein 11a Tilburg.

Fotograaf: Bas Haans.