Nieuws

Urban Farm area op Festival Mundial wordt omgedoopt tot de Oase
Let op! Dit artikel is al 407 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Festival Mundial’s Urban Farm wordt de Oase

Nieuwe naam, frisse vibe: de Urban Farm area van Festival Mundial wordt omgedoopt tot de Oase. Daar staat duurzaamheid centraal met een bruisende groene line-up.

Waar andere festivals allerlei acties ondernemen om duurzamer te werk te gaan, doet Festival Mundial wat hij altijd al doet: groen zijn! De Oase past daar naadloos bij en wordt een compleet nieuwe festivalervaring. Het is een meetingpoint en hangout met een inspirerend groen festivalprogramma. Je vindt er workshops, demonstraties, lezingen, recreatieve activiteiten, entertainment, merkactivaties en foodtrucks. Naast chillen en proeven, leer je er van alles over bijvoorbeeld lokaal en/of biologisch eten, bijen en honing, recycling en upcycling en moestuinieren.

Groene line up

De Oase staat bomvol met groene stands en toffe hoekjes. Zo ontdek je bij Stadstuinieren Magazine de laatste groene trends, kletst CANNA Nederland je bij over indoor farming en fleurt de Bloem & Beauty Salon van Daisy Lane je in een mum van tijd op. Ook voor mensen zonder groene vingers is er van alles te doen: volg bijvoorbeeld een snelcursus foodbloggen en struin daarna verder naar een lekkere hap op de farmers market of in het openluchtrestaurant. Tijdens de ‘Fifteen Minute Food Sessions’ leer je de kneepjes van het vak: van oesterzwammen kweken tot verantwoorde havermouthappen maken. Daarnaast staan ook FabLab013, Poeperium, Fontys International Lifestyle Studies en nog vele anderen voor je klaar om er een groen weekend van te maken!

Tickets voor Festival Mundial zijn te koop via de ticketpagina.

Reageer op dit bericht