Nieuws

fysiotherapie
Let op! Dit artikel is al 99 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fysiotherapie van de Braak en Maas – op veilige en verantwoorde manier – weer geopend

Afgelopen week verscheen het nieuwsbericht dat fysiotherapeuten weer aan het werk kunnen. Ook Fysiotherapie van de Braak en Maas is natuurlijk blij dat ze het weer kunnen opschalen. Met behulp van een stappenplan kunnen ze de noodzakelijke zorg op een veilige en verantwoorde manier verlenen.

De reguliere fysiotherapeutische zorg kan weer volledig hervat worden bij van de Braak en Maas. Natuurlijk zitten er wel een paar regels aan verbonden om alle risico’s te vermijden. Zo worden de behandelingen alleen hervat bij mensen jonger dan 70 jaar en mensen zonder gezondheidsrisico’s en corona verschijnselen.

De behandeling voor mensen boven de 70 jaar of mensen die lijden aan bijvoorbeeld hart-, vaat- en longaandoeningen zal in principe de zorg bij voorkeur via videoconsult zijn, maar indien noodzakelijk kan een consult op de praktijk plaatsvinden met de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Over Fysiotherapie van de Braak en Maas

Binnen het gezondheidscentrum en daarbuiten werkt het team van vijf fysiotherapeuten nauw samen met huisartsen en andere disciplines. Zo zijn ze in staat om snel de juiste behandelwijze en begeleiding te bepalen. Fysiotherapiepraktijk van de Braak en Maas biedt een omgeving waarin iedereen zich prettig voelt wat actief het genezingsproces beïnvloedt. Zo bieden ze de juiste zorg waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Het doel is mensen met gezondheidsproblemen, die betrekking hebben op het bewegend functioneren, te helpen (weer) in beweging te komen, in de ruimste zin van het woord. Wil je meer informatie over de fysiotherapiepraktijk in de Piushaven? Bekijk dan ook eens de website.

Reageer op dit bericht