Nieuws

tilburg zoo live
Let op! Dit artikel is al 617 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Goed nieuws: De Oliemeulen is weer geopend voor bezoekers

Sinds Hemelvaartsdag is De Oliemeulen weer geopend voor bezoekers. Het dierenpark is uiteraard enorm blij dat ze weer bezoekers kunnen ontvangen. We moeten bezoekers, conform de richtlijnen van het RIVM, van tevoren reserveren. 

Veiligheid voor bezoekers en personeel waarborgen

Uiteraard heeft De Oliemeulen ook een aantal maatregelen getroffen om de veiligheid voor bezoekers en personeel te waarborgen. Zo is er in het dierenpark sprake van een éénrichting looproute, zodat bezoekers op veilige afstand van elkaar onze dieren kunnen bekijken. Ook zullen bepaalde faciliteiten nog niet geopend zijn, zoals de horeca. Dit betekent dat het terras dicht zal zijn, maar het is wel is het mogelijk om een ijsje of een drankje te halen aan de bar.

Ook hanteert Dierenpark De Oliemeulen een maximum aantal bezoekers per dagdeel. Om dit maximum in de gaten te houden en het bezoek te kunnen garanderen, is het verplicht om voorafgaand aan het bezoek te reserveren voor het aantal personen waarmee mensen willen komen. Mensen kunnen hier reserveren en ook gelijk online kaartjes kopen. Mensen die al een geldig toegangsbewijs hebben, zoals een abonnement of een vrijkaartje, of die willen betalen via de meedoenregeling, hoeven alleen te reserveren.

Tot slot wordt er ook aan bezoekers gevraagd om verantwoordelijkheid te nemen en de richtlijnen van het RIVM op te volgen.

Reageer op dit bericht