Nieuws

WasteWorld
Let op! Dit artikel is al 626 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Hoppenbrouwers Techniek sponsort WasteWorld met €5000,-

Hoppenbrouwers Techniek B.V. en stichting WasteWorld hebben hun samenwerking bezegeld door een sponsorcheque te ondertekenen. De sponsorgelden die Hoppenbrouwers ter beschikking stelt worden ingezet voor het haalbaarheidsonderzoek ten behoeve van het infotainmentpark WasteWorld.

Binnen stichting WasteWorld werken zeven partners van Midpoint House of Leisure aan de ontwikkeling van het innovatieve infotainment themepark WasteWorld. Het doel van deze stichting is de oprichting, de ontwikkeling en de bewaking van de doelstellingen, normen en waarden van het concept WasteWorld. Als vestigingsplek van het park heeft de stichting het vizier gericht op het voormalige MOB-complex in Tilburg aan de IJpelareweg.

Sponsoring

Hoppenbrouwers Techniek is enthousiast over dit te ontwikkelen themapark. Henny de Haas: “Bij sponsoring kijken we altijd wat past bij onze activiteiten. Sponsoring van dit themapark past perfect in ons sponsorbeleid. Het gaat over techniek, is bedoeld voor de jeugd, is maatschappelijk getint en het betreft een lokaal project. Het sluit daarnaast ook goed aan bij onze werkgebieden leisure en waterzuivering. De stichting heeft een sterke ambitie en die voelen wij. Ze plant een zaadje en werkt hard aan het ondergrondse, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat er iets moois uit gaat groeien.”

Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek bestaat sinds 1918 en is onderweg naar haar honderdjarig jubileum. Met ruim zevenhonderd medewerkers en bijna honderd jaar ervaring, is Hoppenbrouwers een moderne totaalinstallateur dat streeft naar duurzaam ondernemen. Dit innovatieve bedrijf levert specialistische en integrale oplossingen in veel branches. Hun missie: De beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen.

Wie op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief via administratie@wasteworld.nl. Voor meer informatie over dit unieke park kun je terecht op de website van WasteWorld.

Reageer op dit bericht