Nieuws

Truck Tour Tilburg
Let op! Dit artikel is al 225 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Inschrijvingen 33e Truck Tour Tilburg geopend

Op zondag 10 mei 2020 vindt voor de drieëndertigste keer de Truck Tour Tilburg plaats. De voorbereidingen zijn inmiddels weer in volle gang. Via de website kunnen deelnemers en bedrijven zich inschrijven.

Truck Tour Tilburg is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsoren het voor 270 deelnemers mogelijk om mee te rijden in een van de trucks. De 270 wagens rijden in een lange stoet een route van bijna 90 kilometer in de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken voor een lunchpauze bij Barge Terminal Tilburg Vossenberg, die hiervoor zijn terrein gratis ter beschikking stelt.

Inschrijven

Vanaf heden kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zich weer inschrijven voor de Truck Tour Tilburg. De deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier op de website.

De inschrijving sluit voor zowel deelnemers als bedrijven op zaterdag 29 februari 2020. Bij vragen kan er contact worden opgenomen via info@trucktourtilburg.nl. Deelnemers en bedrijven die zich hebben ingeschreven, ontvangen uiterlijk in de derde week van maart definitief bericht of ze mogen deelnemen aan de Truck Tour Tilburg.

Vrijwilligers

De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die de olie in de motor van Truck Tour willen zijn. Ben jij iemand die dit evenement een warm hart toedraagt en zich daarnaast vrijwillig wilt inzetten? Dan zoekt de organisatie naar jou! Aanmelden als vrijwilliger kan via de website.

Reageer op dit bericht