Iris Ohyama op vakbeurs Elektrotechniek 2013

Voor de eerste keer staat Iris Ohyama Europe B.V. op een Nederlandse beurs. Met een breed assortiment uit haar led verlichtingslijn bezet het een stand op Elektrotechniek 2013, dé vakbeurs voor industrie en elektra-installateurs.

De Japanse producent van kunststofproducten en LED verlichting mikt na een regionaal succes nu op landelijke naamsbekendheid. Op Elektrotechniek 2013 wordt de ECOHiLUX verlichtingslijn gepresenteerd, speciaal ontworpen voor de zakelijke markt en geschikt voor o.a. fabrieken, magazijnen, scholen en kantoorgebouwen. Gemeente Tilburg koos onlangs al voor de veilige, energiebesparende en betaalbare lampen en liet deze als pilot in de parkeergarage aan het Koningsplein plaatsen. Iris Ohyama Europe B.V. showt op de vakbeurs, die richt zich op industrie en de elektra-installateur en dit jaar bijna 400 deelnemers telt, een selectie uit de 4.000 verlichtingsartikelen die toepasbaar zijn in Europa.

Demonstraties

De ECOHiLUX lijn van Iris Ohyama bestaat uit de unieke photomotion technology en biedt verschillende LED tubes die volledig gemaakt zijn van kunststof. Glasvrij en 100% veilig. Dat betekent dat ze uitermate geschikt zijn voor de voedingsindustrie. Iris Ohyama geeft op Elektrotechniek 2013 gedetailleerde uitleg over haar producten door middel van demonstraties. ‘Zakelijke klanten willen weten welke lampen het meest geschikt zijn binnen hun eigen bedrijf of organisatie’, zegt directeur Helga Meijer. ‘Wij denken hierin graag met hen mee en onderzoeken samen met hen hoe de lampen zo effectief mogelijk kunnen worden toegepast.’

Elektrotechniek 2013 vindt plaats van 30 september tot en met 4 oktober 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. Openingstijden: 10.00 uur – 17.30 uur.
U vindt Iris Ohyama op de lichtafdeling, stand 11.C010.

Meer informatie: www.iriseurope.nl en www.iriswebshop.nl