Nieuws

Businessrun
Let op! Dit artikel is al 706 dagen oud en wellicht niet meer relevant

KWF Tilburg en Stichting Warandeloop bundelen krachten in strijd tegen kanker

In 2018 is KWF Tilburg succesvol gestart met een samenwerkingsverband met de Stichting Warandeloop, wat heeft geresulteerd in veel steun en donaties vanuit Tilburgse ondernemers voor kankeronderzoek. Daarom hebben Cees van Loon, voorzitter Warandeloop, Frans Bonants, bestuurslid en coördinator Businessrun Warandeloop, Helga Meijer, voorzitter KWF Tilburg, en Walther Kuppens, evenementen coördinator KWF Tilburg, dit jaar wederom de handen ineengeslagen.

Businessrun

De Warandeloop steunt KWF Kankerbestrijding en zo gaan we samen de strijd aan tegen kanker. Dankzij onderzoek komen we samen steeds dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker, maar helaas is kanker nog steeds niet de wereld uit. Nog altijd krijgt één op de drie mensen te maken met kanker.

Met deelname aan deze bijzondere Businessrun tijdens de Warandeloop op zondag 24 november 2019 steunen bedrijven KWF Kankerbestrijding. Daarnaast gaat KWF Tilburg zelf ook weer deelnemen aan de Businessrun en levert zij vanuit het eigen relatienetwerk een bijdrage aan het deelnemersveld. Met deze lokale actie wil KWF Tilburg samen met de bedrijven in Tilburg en omstreken geld ophalen om KWF te steunen bij het behalen van haar doelen.

Donaties

Voor 2019 zijn er drie mogelijkheden om KWF Tilburg een extra warm hart toe te dragen middels donaties en het leveren van een sportieve prestatie bij de Businessrun Warandeloop:

  • Sponsorpakket “Vrienden van KWF Tilburg”: naamsvermelding Social Media & banner on event. Ad €250,-
  • Sponsorpakket “Zilver” KWF Tilburg: deelname business team (3 lopers) 5 of 10KM (heren, vrouwen of gemengd), naamsvermelding Social Media, banner on event. Ad €600,-.
  • Sponsorpakket “Goud” KWF Tilburg: deelname minimaal 2 teams Businessrun (6 lopers) 5 of 10KM (heren, vrouwen of gemengd): naamsvermelding Social Media, banner on event en spandoek op parcours op zichtlocatie Warandeloop. Ad €1000,-.

Deelnemers Businessrun

Deelnemers aan de Businessrun worden van harte uitgenodigd en aangemoedigd om middels een persoonlijke oproep bij vrienden en kennissen, collega’s additioneel geld op te halen ten behoeve van KWF Tilburg (een actie website zal hiervoor worden ingericht). Daarnaast wordt tijdens het event een “meet and greet” georganiseerd en bent u van harte uitgenodigd om de deelnemers aan te moedigen.

Tenslotte, KWF Tilburg organiseert 17 september om 19:00 uur een bijeenkomst in het ETZ waarin wij u meer achtergrondinformatie hopen te verschaffen over het goede werk dat verricht wordt op het gebied van kanker preventie en genezing. Tijdens deze avond hoort u bijvoorbeeld wat er dagelijks gebeurt bij het specialisme Maag, Darm en Lever (MDL), dat nauw samenwerkt met oncologie, chirurgie en diëtiek, of hoe het bevolkingsonderzoek naar darmkanker wordt ingericht.

Wil jij als bedrijf deelnemen en KWF steunen in de strijd tegen kanker? En rent u mee tegen kanker? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via info@kwftilburg.nl of telefonisch op 06-54987440 of 06-23297769.

Reageer op dit bericht