Nieuws

Leukste vacatures in tilburg
Let op! Dit artikel is al 346 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Leukste vacatures in Tilburg: marketing/communicatie, klantenservice & onderwijs

Lijkt het jou gaaf om te werken als social marketeer bij JohnBeerens.com? Als medewerker klantenservice van Bol.com? Of als medewerker kinderopvang bij Sterre? Lees dan snel even verder! Ook deze week hebben wij namelijk weer de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje gezet. Deze week behandelen we vacatures in de marketing/communicatie, klantenservice en het onderwijs.

Marketing/communicatie

Gemeente Tilburg zoekt bestuursadviseur communicatie

Zit jij al zeker acht jaar in het communicatievak? En ben je toe aan een volgende stap in jouw carrière? Bij de gemeente Tilburg zijn ze op zoek naar een nieuwe bestuursadviseur communicatie. Ze zijn op zoek naar een verbinder, zowel richting externe relaties als richting eigen collega’s. Maar ook iemand die in het verleden heeft laten zien een doorpakker te zijn: je hebt dingen voor elkaar gekregen door strategisch te denken en slimme adviezen te geven.

Pas jij binnen dit profiel? En wil je meer weten over de functie? Lees hier verder.

Ook leuk:

Klantenservice

Teleperformance zoekt medewerkers klantenservice Bol.com

Leuk nieuws voor Teleperformance Tilburg: binnenkort mogen zij een deel van de customer service van webwinkel-gigant bol.com gaan verzorgen. Uiteraard hebben ze daar personeel voor nodig en daarom is Teleperformance nu op zoek naar creatieve, ondernemende, gezond eigenzinnige klantenservice toppers. Wat je er voor terugkrijgt? Trainingen, fijne collega’s, baanzekerheid, mooie extra’s en ga zo nog maar even door!

Lijkt dit je een interessante functie? Lees dan hier de volledige beschrijving en solliciteer direct.

Ook leuk:

Onderwijs

Sterre zoekt medewerker kinderopvang

Werk je graag met kinderen en heb je een relevant diploma voor het werken in de kinderopvang? Fijn! Maar breng jij ook nog iets extra’s? Maak jij bijvoorbeeld het verschil tussen een leuke en geweldige dag? Dan is Sterre Kinderopvang pas écht op zoek naar jou! Zij zijn namelijk op zoek naar een flexibele, creatieve, communicatieve medewerker. Lees hier de complete vacature beschrijving.

Ook leuk:

Leukste vacatures in Tilburg

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht