Leukste vacatures in Tilburg: onderwijs, transport en logistiek

leukste vacatures

Ben jij graag bezig en houd je niet van stil zitten? Of vind jij het super leuk om mensen dingen te leren? Dan hebben wij weer leuke vacatures voor jou! In onze vacaturebank met bijna 150 vacatures staat voor ieder wat wils. Deze week lichten we de leukste vacatures in Tilburg uit in drie vakgebieden. Ben jij opzoek naar een baan in de transport, onderwijs of logistiek? Lees dan snel verder.

Transport

The Sting zoekt zaterdag chauffeur

Als zaterdag chauffeur bij The Sting zorg je ervoor dat al de winkels op tijd bevoorraad zijn. Heb jij op zaterdag tijd over om lekker achter het stuur te kruipen? Klik dan hier voor meer informatie.

Verder

Onderwijs

IMC Weekendschool zoekt klassendocent

Op IMC Weekendschool komen nieuwsgierige leerlingen leren over de wereld van later. Ben jij net zo nieuwsgierig naar jouw kwaliteiten, verschillende vakgebieden en de wereld om je heen als de leerlingen en gastdocenten? Kan jij vanuit deze nieuwsgierigheid de ontmoeting tussen de leerlingen en gastdocenten begeleiden? Ga dan als klassendocent IMC Weekendschool versterken! Lees hier meer.

Verder

Logistiek

Justlogic zoekt Logistiek medewerker

Justlogic is op zoek naar gemotiveerde logistiek medewerkers voor een groot logistiek dienstverlener in Tilburg. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in dagdienst, 40 uur. Bij de meeste functies gaat het om werk voor langere tijd! Geïnteresseerd? Lees dan hier meer over de functie.

Verder

Leukste vacatures in Tilburg

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.