Nieuws

Let op! Dit artikel is al 369 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Maak indruk met je nieuwe baan: de leukste vacatures

Heb je nog gespreksstof nodig voor je valentijnsdiner? Je kunt natuurlijk indruk maken met nutteloze feitjes. Wist je bijvoorbeeld dat een pak melk uit de supermarkt van wel duizend verschillende koeien afkomstig kan zijn? Of je maakt de blitz met jouw nieuwe carrière. Wij hebben deze week de leukste vacatures voor verschillende typen prinsen en prinsessen op een rij gezet. Wel zo handig!

Voor de keukenprins(es)

Aangezien liefde door de maag gaat, is er betere manier om indruk te maken dan als kok aan de slag te gaan bij GuestHouse Hotel, The Talk, Het Wapen van Tilburg, Brasserie ’t Zusje of Villa Pastorie. Liggen jouw kwaliteiten toch ergens anders in de keuken? Tilburg Trappers zoekt horeca toppers in verschillende functies, Vakantiepark Beekse Bergen zoekt een keukenmedewerker en bij Burgemeester Jansen als medewerker voor aan de bar of in de bediening.

De prins(es) in het witte voertuig

Zit jij graag op de weg? De prins(es) anno 2018 rijdt natuurlijk niet meer op een wit paard, maar in een snel scheurijzer. Ben jij die vrachtwagenchauffeur die Kroonstad zoekt, of ga je liever aan de slag als bijrijder logistiek voor Media Markt. Coolblue zoekt een heftruckchauffeur witgoed en Groenrijk kijkt uit naar hun ideale match voor de functie van bezorger.

De taal van de liefde

Frans is bij uitstek de taal van de liefde. In ons overzicht mogen op Valentijnsdag dan ook zeker geen functies ontbreken waar jij met deze taal flink uit de voeten kunt. Zo is HBL Online op zoek naar een medewerker customer service die een perfect woordje Frans klaar heeft en zoekt MijnPIN een telefonist die de telefoon aanneemt au français.

Jouw perfecte match?

Ook deze bedrijven zijn op zoek naar hun perfecte match:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Reageer op dit bericht