Nieuws

liefdesmuur
Let op! Dit artikel is al 194 dagen oud en wellicht niet meer relevant

‘Met liefde kom je verder’: Tilburg krijgt haar liefdesmuur terug

De Korvelseweg heeft vanaf deze week haar liefdesmuur terug. De muur wordt aanstaande woensdag door niemand minder dan Steven Brunswijk officieel geopend. Hierna is de muur voor iedereen beschikbaar om een mooi bericht voor zijn of haar geliefde achter te laten. 

Foto: Liefdesmuur Korvelseweg 2017

Eerder had de Korvelseweg ook al een liefdesmuur. Dit idee is ontstaan toen initiatiefnemer Peerke Hessels een tripje naar Berlijn maakte. “Daar heb je natuurlijk de restanten van de Berlijnse muur. Deze muur stond altijd symbool voor haat. Zulke muren zijn er meer in de wereld. Wij willen laten zien dat je met liefde veel verder komt dan met haat,” vertelt Peerke.

Zet jouw boodschap op de liefdesmuur

Heb jij een geliefde of een mooie boodschap die Tilburg wat liefdevoller maakt? Kom richting de Korvelseweg en schrijf je boodschap op. Deel het ook vooral via social media zodat je boodschap verder reist dan enkel de voorbijgangers in deze prachtige iconische straat.

En staat de muur in de Korvelseweg vol? Geen probleem! Ook aan de Besterdring wordt een liefdesmuur geplaatst waarop jij je boodschap kwijt kunt.

Reageer op dit bericht