Gaaf concept: Richard komt met mobiele sportschool aan huis

mobiele sportschool

Creatieve concepten in uitzonderlijke tijden. Wij houden ervan! Wat doe je als je fit wilt blijven nu alle sportclubs gesloten zijn? Dan laat je de sportschool gewoon naar jou komen!

En dat is precies wat Richard Kajokole uit Waalwijk doet met zijn bedrijf Drive Fitness. Met een mobiele sportschool geeft hij (op gepaste afstand) één-op-één trainingen aan huis.

Fotobijschrift: de foto’s en video zijn voor de coronacrisis gemaakt. Inmiddels wordt er alleen nog getraind op 1,5 meter afstand.

Één-op-één trainingen en voor koppels

“Vorig jaar juli ben ik begonnen met Drive Fitness. Ik gaf voornamelijk groepslessen op locatie, maar dat kan nu natuurlijk niet meer. Maar de regels laten het nog wel toe om één persoon of een koppel één-op-één te trainen. Zolang we genoeg afstand houden, gaat dat gewoon door.”

Met Drive Fitness is het mogelijk om al je sportdoelen toch nog voort te zetten. De personal trainer gaat met zijn verrijdbare sportschool van plein naar oprit en van parkeerplaats naar parkeervak om privélessen te geven. Een uniek concept. Sterker nog: hij is de enige in de Benelux met zo’n uitgebreide en unieke mobiele sportschool.

Op maat gemaakt

Hij liet zijn mobiele sportschool op maat maken door een bedrijf in Australië. “Ik zag een filmpje voorbij komen en heb meteen contact opgenomen. Ik gaf al bootcamptrainingen en -lessen, maar toen ik dit zag, was ik meteen enthousiast.” Vooral het idee dat je hiermee kunt sporten in de buitenlucht, vindt hij top.

De sportschool bestaat uit een aanhanger vol materiaal en apparaten die je normaal ook in de reguliere sportschool vindt. Richard kan alles opbouwen waar hij maar wilt. En als het regent heeft hij een overkapping waardoor je alsnog droog, maar wel lekker buiten, kunt trainen onder begeleiding.

drive fitness

Zo werkt de mobiele sportschool

Nog voor de tijden van corona stond Richard met Drive Fitness op vaste tijden op locaties als het ’t Laar, ’t Leijpark en de parkeerplaats van het Willem II Stadion. Op verschillende locaties in omgeving Tilburg gaf hij groepslessen met begeleiding.

Nu dit niet mogelijk is, komt Drive Fitness voor een personal of koppeltraining naar een locatie bij jou in de buurt. Op je eigen oprit, een pleintje in de buurt of een parkeerterrein vlakbij.  Een ruimte ter grootte van een parkeervak is al groot genoeg.

Meer info

In deze lastige tijden zijn de groepslessen en bedrijfstrainingen weggevallen voor Richard, daarom ligt zijn focus nu volledig op de privélessen. Je kunt verschillende pakketten afnemen vanaf €55,- euro. Check ook eens zijn website voor meer informatie en de mogelijkheden.