Nieuws

Diamant-groep
Let op! Dit artikel is al 931 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nespresso laat suikerzakjes inpakken door Diamant-groep

Sinds begin 2016 zijn Van Oordt, Nespresso en Diamant-groep een mooie samenwerking aangegaan. Zo’n 70 medewerkers van de Diamant-groep verwerken wekelijks 1,5 miljoen zakjes suiker voor Nespresso. Hierdoor zijn ze twee jaar lang verzekerd van werk.

Nespresso als klant

Van Oordt, full-service leverancier van portieverpakkingen, en Diamant-groep werken al langer samen. Ze zijn trots dat ze een klant als Nespresso, waarvan het imago en kwaliteitsniveau hoog is, toevertrouwen aan de organisatie van Diamant. Nespresso heeft verschillende soorten suiker verpakt in suikerzakjes die dezelfde namen dragen als de koffiesoorten.

Passend werk voor de Diamant-groep

De medewerkers werken op een speciaal ingerichte afdeling. Peter Veeke, manager Diamant-groep Productie vertelt trots: “Het past binnen onze strategie om langdurige samenwerkingsverbanden aan te gaan met klanten zoals Van Oordt en Nespresso. Dit geeft ons passend werk voor onze medewerkers die beschut werken en continuïteit.

Ze zijn trots op het feit dat we mogen werken voor deze klanten. We hebben de afdeling helemaal verbouwd en ingericht volgens de Nespresso huisstijl. De kleuren op de muur, de foto’s in George Clooney stijl, de borden met suikerafbeeldingen, alles werkt mee om het koffie gevoel te creëren. Voor de medewerkers natuurlijke extra leuk om op deze afdeling te werken! Zo’n langdurige samenwerking is er al geruime tijd ook met de Sort B.V., LOA Lak, Artiteq en de Banketgroep.”

Diamant-groep

Reageer op dit bericht