Nieuws

Reisgraag Award
Let op! Dit artikel is al 257 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Novasol vierde jaar op rij winnaar Reisgraag Award

Het Tilburgse bedrijf Novasol heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie vakantiehuizen gewonnen. Uit ruim 7.600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 blijkt dat de reisorganisatie gemiddeld een 7,7 heeft gekregen in deze categorie. Hierdoor hebben zij deze publieksprijs voor het vierde jaar op rij in ontvangst mogen nemen.

Dat Novasol voor het vierde jaar op rij als winnaar uit de bus komt maakt ze erg trots. Zowel op de prestatie als op de blijvende erkenning die het publiek ze geeft. Het vertrouwen dat zij van hun gasten krijgen is de mooiste waardering die Novasol zich kan wensen zo aan het begin van het nieuwe jaar.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service

De kernbegrippen waaruit Novasol gebouwd is zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en service. In de 20 jaar dat het bedrijf actief is in Nederland, hebben zij een solide product neergezet vanuit de basis. Een goede relatie met de huiseigenaren is ook iets waar Novasol veel waarde aan hecht, zo kan je de kwaliteit van de vakantiehuizen goed waarborgen.

“Bij ons gaat kwaliteit nog altijd boven kwantiteit. Daarnaast vinden wij het van het allergrootste belang dat onze gasten van een zorgeloze vakantie kunnen genieten. En mocht er onverhoopt tijdens de vakantie iets niet geheel naar verwachting zijn, dan staat ons loyale team klaar om een passende oplossing te bieden, dit in samenwerking met onze collega’s op de diverse bestemmingen. Dat deze inspanningen blijven gewaardeerd worden in de vorm van het winnen van de Reisgraag Award vervult ons met grote trots en geeft ons een drive om ook volgend jaar weer als winnaar te worden verkozen.”

Reisgraag Awards

Het is alweer de 9e editie dat ze de Reisgraag Awards uitreiken. Hierbij worden de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakantie award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden gekeurd en op basis van de reviews worden de award winnaars gekozen. Doordat alleen de reviews van klanten de doorslag geven is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Reageer op dit bericht