Nieuws

heracles almelo
Let op! Dit artikel is al 1587 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Prijs seizoenskaart Willem II onder landelijk gemiddelde

De prijs van een seizoenskaart van Willem II ligt onder het landelijk gemiddelde. Dit werd onlangs uitgezocht door besparingsplatform kortingscode.nl. PSV is de duurste club om een wedstrijd in de Eredivisie te bezoeken, Heracles Almelo de goedkoopste. 

Het besparingsplatform bekeek de prijzen van seizoenskaarten en losse wedstrijdkaarten van alle clubs in de Eredivisie. Als volwassene bezoek je bij Willem II een wedstrijd voor €21,-. Dit is €1,47 boven het landelijk gemiddelde. Voor een heel seizoen voetbal in het Koning Willem II Stadion kunnen volwassenen voor €198,- terecht. Dit is €6,48 onder het landelijk gemiddelde.

Opvallende cijfers

Opvallend is dat een club als Excelsior, die doorgaans laag geklasseerd eindigt, bovengemiddeld veel vraagt voor een seizoenskaart. Voor €215,- zie je alle thuiswedstrijden van de Kralingers als volwassene. Bij Vitesse en SC Heerenveen kun je relatief voordelig van eredivisievoetbal genieten. De goedkoopste seizoenskaart voor volwassenen bij Vitesse kost €170,-. Bij SC Heerenveen ben je minimaal €190,- kwijt.

SeizoenClubCard Willem II aanschaffen

Als volwassene ben je er bij Willem II dus een heel seizoen al voor €198,- bij. Heb je ook nog eens kinderen? Dan mag je die het hele seizoen gratis meenemen. Inmiddels hebben zo’n 9.000 supporters een SeizoenClubCard aangeschaft en ook jij kan dit seizoen onderdeel uitmaken van het rood-wit-blauwe leger. Leg vandaag nog je plek vast.

 

Reageer op dit bericht