Nieuws

MOVEs
Let op! Dit artikel is al 370 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Samen bewegen voor het goede doel bij Multifit Tilburg

Doordat we te vaak en te lang zitten liggen ziektes als obesitas op de loer. Time to move dus! Technogym en Multifit Tilburg helpen je hier bij met de ‘Let’s move for a better world’ campagne. Met deze campagne verzamel je samen met andere sporters over de hele wereld MOVEs. Die worden gedoneerd in de vorm van sportoplossingen aan goede doelen. De campagne begint op 16 maart duurt tot en met 4 april.

Hoe?

Deze unieke, wereldwijde campagne houdt in dat je zo vaak als mogelijk beweegt. Iedere beweging die je maakt wordt omgezet in een MOVE. Multifit Tilburg wil zoveel mogelijk MOVEs met jou en je medesporters verzamelen. Hiermee stel je gezamenlijk een mooie prijs ter beschikking aan ons goede doel, Stichting Joepiez uit Tilburg. Stichting Joepiez helpt kinderen met o.a. overgewicht waarbij de ouders niet de financiële middelen hebben om het kind te laten sporten bij een vereniging. Alle MOVEs worden bijgehouden in het mywellness-platform en bij elkaar opgeteld. Of je nu MOVEs maakt tijdens een wandeling in het bos met een vriend(in), een groepsles, krachttraining of een indoor cycling-les, iedere beweging telt. En samen sporten voor een gezamenlijk goed doel maakt bewegen nog eens extra leuk!

Waarom?

Ieder mens is geboren om te bewegen, we zijn gemaakt om wel 25 kilometer per dag te lopen. Nu is dat best een uitdaging, dat snappen we, maar dagelijks een half uur achter elkaar bewegen helpt al een gezonder leven te creëren. Sterker nog, als je regelmatig wandelt kun je leven verlengen met 3 tot 7 jaar! Een zittende levensstijl (met alle ziekten en falen van dien), vormen voor vele mensen een grote bedreiging. Gevolg: we worden te dik en obesitas blijft toenemen in de welvarende landen. Daar kun jij iets aan doen met het doneren van jouw MOVE’s.

Meedoen!

Leuk! Schrijf je in bij Multifit Tilburg en vraag naar de voorwaarden. Ben je al lid, vraag dan aan een medewerker om jou te activeren voor deze challenge zodat je op 16 maart direct kunt starten. Download de mywellness-app of gebruik jouw Technogym-sleutel, log in, meld je aan en start met bewegen. Elke move telt: binnen én buiten! Dus volg die extra sportles, loop nog een rondje extra, pak die gewichten nog maar eens beet of fiets net even sneller. Alleen of samen met je vrienden, de andere leden van de sportschool, je groepsles, hardloop- of fietsgroep doneer je de prijs afhankelijk van de behaalde MOVEs aan Stichting Joepiez Vraag ernaar bij de receptie of loop binnen bij Multifit Tilburg.

Gratis deelname

Gedurende de periode van 16 maart t/m 4 april 2020 mag je als niet klant gratis deelnemen aan de sport faciliteiten van Multifit. Je bent van harte welkom, als voor het goede doel!

Op deze manier lever jij een actieve bijdrage aan het verlagen van obesitas, wereldwijd. Vorig jaar zijn er met deze actie maar liefst 792 miljoen MOVEs wereldwijd opgehaald!

Reageer op dit bericht