Nieuws

seizoenclubcard willem II
Let op! Dit artikel is al 341 dagen oud en wellicht niet meer relevant

SeizoenClubCard Willem II nu voor iedereen te bestellen

Nadat ruim 6.000 Willem II supporters die er vorig jaar al bij waren hun SeizoenClubCards verlengden, is het vanaf vandaag voor iedereen mogelijk om een SeizoenClubCard aan te schaffen. Heb jij de trots van Tilburg altijd al een seizoen lang in levende lijve aan het werk willen zien? Schaf dan nu een SeizoenClubCard aan en ervaar 17 wedstrijden op het hoogste Nederlandse voetbalniveau. 

Met een SeizoenClubCard kun je de 17 thuiswedstrijden, waaronder de derby’s tegen NAC en PSV, van de Tricolores in de Eredivisie bezoeken. Daarnaast krijg je voorrang op de kaartverkoop bij overige wedstrijden zoals de KNVB beker, krijg je 10% korting in de fanshop en heb je de mogelijkheid om extra kaarten bij te bestellen. Een thuiswedstrijd van Willem II levert vaak spektakel op en is een leuk dagje uit met je familie en vrienden. Benieuwd wanneer Willem II komend seizoen in eigen huis speelt? Bekijk dan het concept speelprogramma van de KNVB!

KingSide uitverkocht

De fanatieke tribune in het Koning Willem II stadion is inmiddels helemaal uitverkocht en biedt plaats aan zo’n 2.200 supporters. Met een uitverkochte KingSide belooft het weer een sfeervol seizoen te worden in het Koning Willem II Stadion.

Met het hele gezin naar Willem II

Het bezoeken van wedstrijden van Willem II leent zich prima als gezinsuitje. In het stadion zijn zelfs speciale kinder-, jeugd- en familievakken waar honderden familie’s samen Willem II aanmoedigen. Kinderen onder de 13 jaar kunnen overigens gratis een SeizoenClubCard krijgen met de (0)13-actie.

Tarieven SeizoenClubCard Willem II

Benieuwd naar de tarieven? Check onderstaand overzicht.

stadionplattegrond

Tarieven

Reageer op dit bericht