Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1957 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Start nieuwe cursusseizoen bij Wateridee

Het nieuwe cursusseizoen van Wateridee staat voor de deur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Cursisten van alle niveau’s zijn welkom.

De lessen worden gegeven in kleine groepen op een bijzondere locatie: het sfeervolle Atelier Wateridee zit aan boord van het historisch binnenvaartschip Drie Gebroeders Tilburg.

Ervaren docente Caroline Docters van Leeuwen verzorgt het lesaanbod in overleg met de groep en ze zorgt voor begeleiding op het gepaste niveau. Cursus Tekenen/Schilderen: dinsdagavond, woensdagochtend en donderdagochtend. Cursus Aquarelleren: woensdagmiddag, woensdagavond en donderdagochtend. Deze cursussen starten vanaf 27 september meer informatie en aanmelden: www.wateridee.nl of bel naar 06-12146334.

Wateridee

Caroline en John runnen samen Wateridee, dat bestaat sinds 2005. Vanaf het najaar 2006 zijn ook de activiteiten aan boord van de Drie Gebroeders van start gegaan.

Caroline Docters van Leeuwen

Is opgeleid aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg (tekenen en schilderen). Sinds 1991 geeft zij met enthousiasme les aan volwassenen. Het overbrengen van het creatieve proces en het inzichtelijk maken van artistieke vaardigheden is waar ze voor staat.

John La Haye

Is in het bezit van Groot Vaarbewijs en heeft meer dan 25 jaar ervaring op en aan het water. Hij heeft naast de LTS ook de studie Klassiek Gitaar afgerond aan het Brabants Conservatorium, waarna hij tien jaar werkzaam is geweest in het muziekonderwijs als gitaardocent. Verder heeft hij een lasopleiding gevolgd en meegewerkt aan een aantal scheepsrestauraties. Sinds 1995 geeft hij samen met Caroline cursussen vaarbewijs.

Reageer op dit bericht