Nieuws

ondernemers
Let op! Dit artikel is al 281 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Station88 geeft ondernemers een steuntje in de rug tijdens coronatijden

Om ondernemers te ondersteunen met hulpvragen heeft Station88, huis voor ondernemerschap en innovatie, de Eerste Hulp Bij Ondernemen ontwikkeld. Op deze manier bieden zij een luisterend oor en advies.

Eerste Hulp Bij Ondernemen

Via Eerste Hulp Bij Ondernemen komen ondernemers direct in contact met de professionele sparringpartners van Station88, die hen verder op weg helpen met vragen, die juist vandaag de dag acuut aan de orde komen. Vragen over overheidsmaatregelen, fiscale en juridische gevolgen, over het bepalen van de juiste koers en strategie tijdens deze coronatijd. Maar ook vragen over hoe krijg ik weer grip op mijn planning, vragen over digitaal ontwikkelen, slimmer (thuis)werken, HRM gerelateerde vragen, het bespreken van innovatieve ideeën en mogelijkheden van projectfinanciering. Een afspraak in plannen om ‘gewoon’ even te sparren en stil te staan bij wat er op je afkomt in deze bijzondere tijd behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ondernemers helpen met online gesprek

Hoe werkt het? Via de site schrijft de ondernemer zich in voor een 1-op-1 ondersteuningsgesprek met een van de sparringpartners van Station88. Men kiest een tijdvak én dag uit die beiden het beste uitkomen. Station88 stuurt een bevestiging van de afspraak. De sparringpartner neemt op het afgesproken tijdstip telefonisch of via een videocall contact op met de ondernemer. Uiteraard zijn deze gesprekken volledig kosteloos.

Reageer op dit bericht