Nieuws

sfeeractie tilburg tifosi
Let op! Dit artikel is al 445 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg Tifosi verrast met prachtige sfeeractie (video)

Er was nogal wat over te doen: de sfeeractie van Tilburg Tifosi afgelopen weekend. In eerste instantie mocht de sfeeractie niet doorgaan. De supporters maakten een statement en toen mocht de sfeeractie alsnog plaatsvinden. Gelukkig maar, want het resultaat is prachtig. 

Wekenlang werkten tientallen supporters in hun vrije tijd aan de actie. Het doek met daarop het logo van Willem II is 50 meter breed en 20 meter hoog. Het logo van Willem II werd doorgetrokken met een railingdoek wat in totaal 75 meter lang was. De actie werd begeleid met 600 vlaggen. Het resultaat mag er wezen.

Blijf genieten van Tilburg Tifosi

Tilburg Tifosi financiert alle sfeeracties helemaal zelf. Middels een jaarlijkse collectie (die onlangs werd gehouden) en wat acties door het jaar heen, halen ze geld op. Eén van die acties is een samenwerking tussen Tilburg.com en de supportersgroep. De sfeeractie tegen FC Emmen is namelijk vereeuwigd op een embleem en per verkocht exemplaar gaat €1,- naar Tilburg Tifosi. De verkoop gaat erg hard. Zorg dat je snel je embleem gaat bestellen want voordat je het weet, is het te laat. En je steunt een goed doel!

Reageer op dit bericht