Nieuws

Mext
Let op! Dit artikel is al 243 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse werkgever in de spotlight: MExT – specialist op het gebied van EHBO – zoekt jou

Heb jij al wel eens van MExT gehoord? Het bedrijf is specialist op het gebied van EHBO-diensten en -materialen en heeft een kantoor in zowel België, Duitsland als hier in Tilburg. Ze leveren producten aan meer dan 350.000 (internationale) bedrijven en instellingen, zijn innovatief en hebben de ambitie om nóg groter en vernieuwender te worden. En jij kunt daar aan bijdragen!

Om ervoor te zorgen dat de vertegenwoordigers van MExT een volle agenda hebben en veel potentiële klanten kunnen bezoeken, is het bedrijf op zoek naar extra collega’s voor het callcenter. Als lid van het callcenter-team, bel jij de potentiële klanten op en plan je afspraken in voor de vertegenwoordigers. Ben jij een doorzetter? Heb je lef? Ben je overtuigend? En ben je boven alles klantgericht? Bekijk dan vooral eens de vacature.

Werken bij MExT

MExT is een super fijne werkgever om verschillende redenen:

  • Zo start je altijd met een goede sales- en productopleiding voordat je actief aan het werk gaat. Oftewel: je wordt nooit zo maar in het diepe gegooid;
  • Successen worden altijd met elkaar gedeeld;
  • Je hebt de mogelijkheid om op termijn een vast contract te krijgen;
  • Naast een vast salaris, kun je ook een bonus verdienen;
  • Op vrijdag eindigt jouw werkdag al om 14.30 uur. Je hebt dus een lekker lang weekend!

Over MExT

Nog even over MExT zelf: het bedrijf wordt in 1993 opgericht in België, Roeselare om precies te zijn. In 1994 volgt al het kantoor in Tilburg en in 2003 wordt daar het kantoor in Essen (Duitsland) aan toegevoegd. Tot 2019 focust het bedrijf zich met name op het First Medic Label. Dit zijn EHBO-producten waarmee elke werknemer zichzelf moet kunnen verzorgen binnen zes seconden. In 2019 worden er twee nieuwe labels aan het bedrijf toegevoegd: MExT Cardio, voor AED-producten en -services, en MExT International Care, voor klanten met zeer uitgebreide en frequentere EHBO-behoeften.

Een groter aanbod in producten en diensten betekent ook een groter team. Bij MExT kom je te werken in een enthousiaste en resultaatgerichte organisatie. Een plek waar iedereen wordt beloond voor zijn/haar prestaties en waar regelmatig stil wordt gestaan bij successen.

Solliciteren

Is dit een bedrijf waar jij aan de slag wil? En heb je zin om het callcenter-team te komen versterken? Solliciteer dan door te mailen naar jobs@mext.nl t.a.v. Camille van Teeseling. Of neem vast eens een kijkje op de website.