Nieuws

kies je kraker
Let op! Dit artikel is al 40 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Veul Gère en CV De Kòljakkers kanshebbers ‘Kies Je Kraker’ 2020

Kies Je Kraker, oftewel de carnavalskrakerverkiezing van Omroep Brabant is één van de populairste publieksverkiezingen op het gebied van carnavalsmuziek. Ook dit jaar is de kans aanwezig dat de titel van de verkiezing mee naar Tilburg gaat. CV de Kòljakkers en Veul Gère zitten namelijk bij de laatste elf en maken kans op de titel. 

Stemmen

Stemmen kan tot donderdag 20 februari 20:00 uur. De winnaar van de Kies Je Kraker verkiezing wordt tijdens 3 Uurkes Vurraf, op vrijdag 21 februari 2020, bekendgemaakt. Breng allemaal je stem uit op jouw favoriet zodat de titel mee naar Kruikenstad gaat. Benieuwd naar de twee Tilburgse kanshebbers? Check ze hieronder.

Tilburgse carnavalskrakerverkiezing

De nummers van Veul Gère en CV De Kòljakkers waren ook tijdens onze carnavalskraker verkiezing erg populair. Sterker nog: Veul Gère wist de titel binnen te slepen. Het carnavalscollectief is gebrand op de dubbel en roept Tilburg dan ook op om te stemmen.

Ook CV De Kòljakkers gooide hoge ogen in onze carnavalskraker verkiezing en is erop gebrand om deze prijs te winnen. Fun fact: beide carnavalsverenigingen houden hun residentie bij Café Brandpunt op het Piusplein in Tilburg.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Reageer op dit bericht