Nieuws

Yannick
Let op! Dit artikel is al 31 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Yannick uit Tilburg zaterdag te zien in Holland’s Got Talent!

De 25-jarige Yannick uit Tilburg had een lastige start. Hij heeft tot zijn 15e een heftige ziekenhuisperiode gehad. Gelukkig heeft hij nu geen last meer van epilepsie en is hij zaterdag te zien bij Holland’s Got Talent.

Yannick heeft een vorm van autisme, maar gelukkig kan hij daar steeds beter mee omgaan. Hij durft nu zelfs het podium van Holland’s Got Talent te pakken, waar Angela hem het hemd van het lijf vraagt. Hij is groot fan van muziek uit de jaren ’50 en 60′. Het is dan ook geen verassing dat hij een liedje van Elvis Presley zingt.

Wil jij weten hoe het hem afgaat? Je kunt het zaterdag om 20:00 uur zien in de vijfde aflevering van Holland’s Got Talent op RTL4.

Holland’s Got Talent

De jury van Holland’s Got talent bestaat dit seizoen uit: Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Humberto Tan presenteert de show. Het is het elfde seizoen van Holland’s Got Talent en Nederland is ook het eerste land in Europa dat ‘Got Talent’ opneemt tijdens COVID-19. Het Seizoen bestaat uit 10 afleveringen, aan het einde is te zien wie zich de winnaar van Holland’s Got Talent mag noemen. Wie weet is dat Yannick wel!

In deze talentenshow zie je de meest uitlopende acts die je maar kan voorstellen en iedereen doet zijn best om de jury te verwonderen. Het gaat van moderne dans, een zanger die nog nooit heeft opgetreden tot poppenspelers.

Het publiek kijk vanuit een andere theaterzaal live mee naar de acts in de studio, beloofd die een bijzonder seizoen te worden. De reacties van het publiek zijn te zien in de studio via de videowalls achter de jury. Anders dan andere jaren, maar de show blijf net zo leuk als voorgaande jaren.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Holland’s Got Talent.